1.097 Massagesalons (Massage)
in Heel Nederland gevonden


Wat andere mensen van Fitsolution Massagecompany vinden:
Prettige sfeer, uitstekende behandelingTim
Zalig, precies wat ik nodig had!Lilian

Wat andere mensen van Sipan Style vinden:
Goede sfeer en goede behandeling.Denise
Supergoed zoals altijd, de beste!Heleen

Wat andere mensen van Zenn in the City vinden:
Altijd weer een momentje om naar uit te kijkenGerard
Heel zorgvuldig en liefdevol voor haar vak.Moana

De beste Massagesalons (Massage) in Heel Nederland

Massagesalons in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 6.353 stemmen.
87
gemiddeld

Last van stress? Druk op bepaalde plekken van het lichaam of gewoon toe aan ontspanning? Laat onze specialisten je er van af helpen met een ontspannende massage.

Wat is massage?

Bij een massage wordt er over de huid gewreven, gestreken of de huid en spieren daar onder worden gekneed. Massages kunnen handmatig of met behulp van apparaten gedaan worden.

Het doel van massage

Massages maken je spieren soepeler, nemen je krampen weg, krijgen de bloedsomloop op gang en laten de spieren ontspannen. Een sportmassage zorgt ervoor dat je lichaam beter bestand wordt tegen lichamelijke inspanningen.

Waarom zijn massages zo belangrijk?

Een massage laat zien waar stress bij jou resulteert tot spanningen in je lichaam, een teveel aan stress kan leiden tot permanente spanningen in je spieren. Spanning belemmert de doorvoer ven energie en de doorbloeding Dit leidt tot vermoeidheid, minder soepele spieren en een ‘zwaar’ lichaam. Massages zijn erg nuttig en belangrijk en zorgen daarnaast voor ontspanning!

De behandeling

De tijdsduur van een massage varieert van 15 tot 90 minuten. Dit hangt af van het te behandelen gebied en van wat voor klachten je hebt. Bij een standaardmassage zal er eerst informatie van je worden gevraagd om je beter te kunnen behandelen. Als je bijvoorbeeld erge spierspanning hebt zal hier extra tijd aan besteed worden.

Populaire massages

Zweedse massage

Een Zweedse massage is zacht en ontspannend, tijdens een Zweedse massage maakt de masseur lange, gladde bewegingen op de huid waarbij gekneed wordt in ronde bewegingen zodat zuurstof en andere voedingsstoffen goed door het lichaam vervoerd kunnen worden.

Aromatherapie

Tijdens een massage met aroma therapie gebruikt de masseur speciale oliën, deze oliën verlichten spanningen op in de spieren en helpen als je last hebt van je keel.

Hot stone massage

Een hot stone massage maakt gebruik van hete stenen, deze worden op bepaalde drukpunten van je rug geplaatst. Dit zorgt ervoor dat spanningen en spier krampen verdwijnen.

Shiatsu

Shiatsu is een vorm van Japanse acupunctuur die gegeven wordt terwijl je op een mat ligt, tijdens shiatsu oefent de masseur druk uit met de vingers op verschillende drukpunten op het lichaam zodat de Qi (levensenergie) goed door kan stromen.

Reflexologie

Reflexologie staat ook wel bekend als voet massage. Bij reflexologie wordt er druk uitgeoefend op verschillende drukpunten van de voeten, deze drukpunten staan in verbinding met verschillende lichaamsdelen van het lichaam. Door de druk die uitgeoefend wordt op deze drukpunten ontvang je de voordelen van een lichaamsmassage met alleen je voeten.

Massagetechnieken

De belangrijkste massagetechnieken kun je hieronder vinden:

  • Effleurage: De spier lichtelijk masseren in de lengte
  • Petrissage: De spier in de breedte masseren
  • Frictie: Diepe massage door middel van ronde bewegingen die met de duimen of vingertoppen worden gemaakt
  • Kneden: De spier lichtelijk knijpen

Boek nu een heerlijke massage via Treatwell

Massages zijn erg belangrijk voor je gezondheid en je algehele well-being, boek nu een massage bij een van onze specialisten en kom heerlijk tot ontspanning. Treatwell heeft het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt. Ook bieden we je keuzevrijheid: je kunt online of in de salon betalen!

In de categorie Massagesalons in Heel Nederland varieert de prijs van € 15 tot € 205.