2 Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch)
in Almere gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch) in Almere

Nagelstudio’s in Almere scoren gemiddeld:
8.1 op basis van 17 stemmen.
81
gemiddeld

Medische pedicure in Almere

Je denkt er misschien niet elke dag bewust over na, maar je voeten hebben heel wat te verduren. Ze dragen je namelijk de hele dag en houden je in beweging, of dit nou is tijdens een wandeling naar je werk, een hardloopwedstrijd of het trappen op de fiets. Toch wordt dikwijls vergeten om de voeten de juiste verzorging te geven, waardoor klachten kunnen ontstaan. Gelukkig kunnen deze klachten vaak door een medische pedicure worden verholpen. In Almere kun je via Treatwell bij verschillende pedicuresalons terecht die jou maar al te graag willen helpen. Dan kun je daarna weer optimaal genieten van jouw wandeling of fietstocht door Almere.

Veel voorkomende voetklachten

Wanneer je veel beweegt, heeft je voet vaker te maken met wrijvingen of druk van bijvoorbeeld schoenen en sokken. Hierdoor worden er meer nieuwe huidcellen aangemaakt dan dat er afsterven en ontstaat er een ophoping van cellen op de voet, ook wel eelt genoemd. Een beetje eelt kan geen kwaad, maar bij overtollig eelt kunnen pijn, likdoorns en voetkloven ontstaan. Daarnaast kun je ook last hebben van schimmel- of kalknagels. Hierbij is de nagel vaak verkleurd, verhard of breekt het af. Door de verdikking kan de nagel eventueel tegen de schoen drukken en pijn veroorzaken. Ook kunnen schimmelnagels infecties veroorzaken bij de tenen. Door middel van een medische pedicure kun je vervelende pijnen en klachten laten verhelpen zodat je weer gezonde voeten hebt. Tevens kan een medische pedicure vaak ook verlichting bieden bij een diabetes- of reumavoet.

Laat je extra verwennen

Wanneer je last hebt van pijnlijke voeten kun je natuurlijk enkel de specifieke klachten laten verhelpen. Maar het is extra leuk als je de behandeling combineert met een cosmetische pedicure. Hierbij worden je voeten heerlijk verwend met bijvoorbeeld een massage, scrub, goede crème en het lakken van je nagels. Zo ben je van je klachten af en mogen je voeten meteen weer gezien worden.

Boek jouw medische pedicure via Treatwell

Er worden veel pedicures en medische pedicures aangeboden in Almere via Treatwell. Je hebt daarbij een duidelijk overzicht van de verschillende behandelingen, duur en prijzen. Tevens kun je direct de agenda van de salon inzien of er nog een plekje beschikbaar is het door jouw gewenste tijdstip. Zo kun je weer genieten van pijnloze voeten die gezien mogen worden in Almere.

In de categorie Nagelstudio’s in Almere varieert de prijs van € 8 tot € 99.