47 Nagelstudio’s (Kunstnagels)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty by Megan vinden:
De meest prettige salon van Amsterdam!Tamar
Vriendelijk en professioneel!Esther

Wat andere mensen van Flawser the Embassy vinden:
Leuk en snel geknipt door Sergio. Top.zinab
Fijne sfeer en een goede kapper!Rosalinde

Wat andere mensen van Karissma Nails vinden:
zoals altijd heel professioneel en ook heel persoonlijkCaitlin
Absolutely fantastic. Highly reccomened.Brittany

De beste Nagelstudio’s (Kunstnagels) in Amsterdam

Nagelstudio’s in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 3.346 stemmen.
89
gemiddeld

Kunstnagels in Amsterdam

Heb je een drukke baan in Amsterdam en ren je van meeting naar meeting? Dan ontmoet je veel nieuwe mensen, die je begroet met een handdruk. Het is dan belangrijk om mooi verzorgde handen te hebben met mooie nagels! Dit kan door middel van kunstnagels. Kunstnagels zorgen er voor dat jouw eigen nagels worden verlengd en verstevigt. Je kunt kiezen voor kunstnagels van gel, solar of acryl en zelf het model en de kleur van de nagels bepalen. Met kunstnagels geniet je drie tot vier weken van mooie verzorgde nagels. Als je normaal om de twee dagen zelf je nagels lakt, scheelt dat een hoop kostbare tijd!

Acryl nagels in Amsterdam

Acryl nagels zijn kunstnagels die worden aangebracht met een penseel en een gum-achtig bolletje. Dit bolletje wordt gelijkmatig over je natuurlijke nagel heen geboetseerd, het kan dus zo dik of dun worden aangebracht als je zelf wilt. Hoe dunner je het laat aanbrengen, hoe natuurlijker de nagel lijkt. Acryl nagels harden uit aan de lucht en het duurt ongeveer 24 uur voordat de nagel helemaal uitgehard is. Je kunt kiezen voor een doorzichtige acrylnagel of een acrylnagel in kleur.

Gel nagels in Amsterdam

Gel nagels zijn kunstnagels die worden aangebracht op de natuurlijke nagel of op de verlenging met tips of sjablonen. De gel wordt in meerdere lagen op de nagels aangebracht met een gel penseel. Na elke aangebrachte laag moet de gel uitharden onder een led lamp. Per nagel duurt dit ongeveer 2 minuten. Gel nagels zijn doorzichtig en kun je eventueel zelf een kleurtje geven met nagellak.

Solar nagels in Amsterdam

Solar kunstnagels zijn een sterkere en dunnere variant op de acryl kunstnagels. Het zetten van de nagels werkt dus hetzelfde als bij de acryl nagels. De nagels worden hierdoor heel natuurlijk verstevigd en voorzien van een mooie glanslaag. Ben je overtuigd en wil je langdurig genieten van mooie kunstnagels? Bij Treatwell kun je online, elk moment van de dag, een behandeling voor kunstnagels boeken bij een nagelstudio in Amsterdam naar keuze!

In de categorie Nagelstudio’s in Amsterdam varieert de prijs van € 0,5 tot € 110.