139 Nagelstudio’s (Manicure)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Flawser the Embassy vinden:
Very frienldy, nice people, good service!larisa
Fijne sfeer en een goede kapper!Rosalinde

Wat andere mensen van Karissma Nails vinden:
zoals altijd heel professioneel en ook heel persoonlijkCaitlin
Absolutely fantastic. Highly reccomened.Brittany

Wat andere mensen van Echlandburg vinden:
Caroline is een heel leuk nagel stylisteMargaret
Prettige sfeer!!! En goede kwaliteit????Sandra

De beste Nagelstudio’s (Manicure) in Amsterdam

Nagelstudio’s in Amsterdam scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 5.915 stemmen.
90
gemiddeld

Manicure in Amsterdam

Amsterdam is een drukke stad die constant in beweging is. Zo ook de mensen in Amsterdam. Je ontmoet veel verschillende mensen waarbij je een eerste indruk achterlaat. Meestal begroet je nieuwe mensen met een handdruk. Het is dus belangrijk om goed verzorgde handen te hebben, aangezien je handen in de spotlight staan tijdens het eerste contact. Dit kan door middel van een manicure behandeling bij een nagelstudio. Buiten de verzorging van de handen om kun je bij veel salons kiezen voor extra’s. Zo kun je kunstnagels laten zetten als je eigen nagels niet zo snel groeien of erg slap en broos zijn. Je kunt kiezen uit gelnagels, acrylnagels of solarnagels. Heb je van jezelf mooie nagels, maar heb je geen zin of tijd om ze elke keer te lakken? Dan kun je ook kiezen voor shellac, deze lak verstevigd de nagel en blijft ongeveer twee weken mooi zitten.

Werkafspraak

Werk je in Amsterdam en ren je van de ene afspraak naar de volgende meeting? In Amsterdam is het leven vaak druk en chaotisch. Het is daarom heerlijk om tijdens een drukke dag even wat tijd voor jezelf te nemen. Zo kun je naar een nagelsalon gaan waar je je handen laat verzorgen tijdens een manicure. De handen worden gereinigd en gevoed en daarna worden de nagels voorzien van een mooie nagellak. Dit kan al binnen 30 minuten. Kan dus prima tussen twee afspraken door of je in pauze! Tijdens werk kun je het beste kiezen voor een niet te opvallende, natuurlijke look. Zo kun je voor een French manicure gaan. Deze kun je tegenwoordig ook in allerlei andere kleurcombinaties kiezen, zodat het toch niet te saai wordt. Een klassieke rode of nude nagellak doet het ook altijd goed.

Diner

‘s Avonds na je werk nog even een hapje eten met collega’s, vrienden of familie? Dan wil je natuurlijk wel dat je handen er mooi en verzorgd uitzien. Kies voor niet al te opvallend maar voor een mooie, vrij basic, look. Zo kun je je nagels in een mooie rode of nude kleur lakken. Wil je toch iets meer opvallen? Speel dan met de kleuren en kies bijvoorbeeld voor dezelfde kleur gecombineerd in mat en glans nagellak.

Avond uit

Een avondje uit in Amsterdam kan verschillende dingen betekenen. Je kunt naar het theater of de bioscoop gaan, ergens een drankje drinken of losgaan bij één van de vele feesten die in Amsterdam plaatsvinden. Natuurlijk is de avond niet compleet zonder de perfecte look en de perfecte nagels! Voor een avond uit kun je je nagels laten opvallen. Laat ze lakken in een felle kleur of voorzien van nailpainting, glitters en/of steentjes. En hoe heerlijk is het om je avondje uit te beginnen met een verwen-moment voor jezelf? Boek dus nu via Treatwell een afspraak voor een manicure bij een salon naar keuze!

In de categorie Nagelstudio’s in Amsterdam varieert de prijs van € 0,5 tot € 130.