92 Nagelstudio’s (Shellac / Gellak)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
Altijd weer super mooie wimpers! Aanrader!Saskia
Super fast and friendly people!Becky

Wat andere mensen van Yensi Style vinden:
TOPkapster, TOPsalon, TOPservice!!Vanessa
Yensi is lief, grappig en goed!angela

Wat andere mensen van Beauty ME vinden:
Super aardig geholpen Echt vak mensen !Trudy
Fijne salon, goede kwaliteit!!sammie

Wat andere mensen van The Royal Lashes vinden:
Fijne behandeling en heel goede service.Priscilla
Always great results, nice peopleMelody

De beste Nagelstudio’s (Shellac / Gellak) in Amsterdam

Nagelstudio’s in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 3.958 stemmen.
89
gemiddeld

Gellak in Amsterdam

In de laatste jaren is gellak ontzettend populair geworden. Je kunt wekenlang genieten van perfect gelakte nagels en het beschermd ook nog eens je eigen nagels. In Amsterdam zitten ontzettend veel salons die gellak aanbieden, elke salon gebruikt wel weer andere merken en kleuren. Je hebt dan ook genoeg keuze in Amsterdam en vind altijd wel iets naar wens!

Wat is de prijs van gellak?

Een nieuwe set gellak kost gemiddeld €30,-. De prijs verschilt per merk gellak en salon, ook omdat sommige salons het in combinatie met een manicure aanbieden en andere salons alleen de gel nagellak aanbrengen.

Hoe vaak gellak vernieuwen?

Na ongeveer twee tot vier weken is het tijd om een nieuwe gellak aan te brengen. Het is afhankelijk van de ‘uitgroei’, bij de ene persoon groeien de nagels een stuk sneller dan bij de ander. Heb je gel nagellak op je teennagels? Dan kun je nog langer, tot wel acht weken, genieten van je perfect gelakte nagels!

Om opnieuw gel nagellak aan te brengen, moet eerst de oude gellak verwijderd worden. Dit wordt gedaan door middel van nagellakremover met aceton, je laat je nagels hier even in weken en de specialiste kan zo eenvoudig de gellak verwijderen.

Hoe wordt gellak aangebracht?

Gel nagellak wordt laag voor laag aangebracht op een goed gereinigde nagel. De eerste laag is een base coat, dan twee laagjes kleur en dan een top coat. Elke laag moet worden uitgehard onder een UV-lamp. Dit duurt per laag 10 tot 60 seconden, afhankelijk van welk merk en de sterkte van de UV-lamp. In ongeveer 30 minuten is de lak aangebracht en dan kun je er minimaal twee weken van genieten! Wil je je gel nagellak laten verwijderen? Het is belangrijk dat dat goed gebeurd en de eigen nagel niet wordt beschadigd; laat dit dus, als de mogelijkheid er is, altijd door de nagelspecialiste doen.

Gellak in Amsterdam laten doen!

In Amsterdam heb je een ruime keuze uit salons waar ze op een professionele manier gellak aanbrengen. Combineer je gellak met een andere treatment, zoals bijvoorbeeld een heerlijke manicure. Boek 24/7 je gellak treatment via Treatwell en geniet minimaal twee weken van prachtige nagels!

In de categorie Nagelstudio’s in Amsterdam varieert de prijs van € 5 tot € 120.