28 Nagelstudio’s
in Breda gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van BeautyLicious vinden:
Ik ben helemaal blij met de service en prijzen.Zanna
Een heerlijke en gezellige behandeling gehad!Sanne

Wat andere mensen van ZeNNsation vinden:
Heerlijke ervaring. Kom zeker terug!Marie-Paule
Top ervaring! Heerlijke massage.Diana

Wat andere mensen van SiSana Huidverbetering vinden:
Heerlijke behandeling, goed advies. Aanrader!Susan
Professionaliteit en vertrouwen!Eefje

Wat andere mensen van Cynthetica Beauty vinden:
Super gastvrij en werkt heel netjes!Manon
Erg vriendelijk en behulpzaam!Rian

De beste Nagelstudio’s in Breda

Nagelstudio’s in Breda scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 601 stemmen.
90
gemiddeld

Nagelsalons in Breda

De bourgondisch sprankelende stad Breda kent naast een grote historie veel gezelligheid en openheid. Breda staat in de top vijf van de meest gastvrije steden van Nederland en werd verkozen tot ‘beste uitgaansstad’ van het land. Je beleeft er lange stapavonden en gezellige borrelavonden. Voor deze dagen en nachten moet je er natuurlijk goed uitzien. Je ontmoet dan namelijk erg veel nieuwe mensen die je begroet met een ferme handdruk. Zorg er daarom voor dat je handen een mooi visitekaartje zijn. Gelukkig heeft Breda genoeg aanbod in nagelstudio’s om ervoor te zorgen dat jij iedereen een prachtige en zachte hand schudden kunt!

De nagelbehandelingen bij een nagelsalon zijn heel variërend. Zo kun je kunstnagels laten zetten als je nagels van zichzelf niet zo snel groeien of erg broos zijn. Kunstnagels komen in verschillende soorten en maten, zoals gelnagels, acrylnagels of solarnagels. Tijdens een behandeling van de handen kan je ook voor een manicure kiezen waarbij je handen volop verwend worden. Ook kunnen je nagels gelakt worden met bijvoorbeeld een gellak. Deze lak verstevigd de nagel en blijft minimaal 14 dagen mooi zitten.

Buitengewoon Breda

In het centrum van Breda vind je allerlei verschillende soorten mensen. Zo kom je toeristen, studenten, werkende mensen en dagjesmensen tegen in de binnenstad. Daarom is het fijn dat je in het centrum van Breda zo veel keuze hebt in nagelsalons. Wil je een snelle behandeling met alleen een nieuwe lak over je nagels, een fijne manicure of een super-de-luxe behandeling van je handen of voeten waarbij ze gemasseerd, verwend en verfrist worden? Over het algemeen houden de Bredase mannen en vrouwen van comfortabel maar ook van stijl. Zo zijn nude nagellak kleuren helemaal in, of een charmante French manicure met lichte glitters. Zolang het er maar naturel uitziet! Een heerlijke handmassage en simpel het laten vijlen van de nagels zorgt ook al voor een verzorgd uiterlijk.

Mooie nagels voor speciale gelegenheden

In het zuiden van Breda ligt het Ginneken. In deze wijk wonen de mensen in prachtige oude panden. De mensen in deze wijk staan bekend om het hebben van een druk sociaal en vol gepland leven. De bewoners van het Ginneken hebben namelijk over het algemeen een druk zakelijk leven, of hebben verschillende kleine kinderen die ze met de bakfiets van hockey naar tennis of ballet brengen. Heb je een druk bezet leven en ren je als carrière tijger van de ene afspraak naar de andere? Breda biedt jou de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen in een van haar nagelsalons na een drukke werkdag.

Neem even wat tijd voor jezelf en laat je handen verzorgen tijdens een manicure. Deze behandeling duurt gemiddeld zo’n 30 minuten en kan dus prima tussen twee belangrijke afspraken of je pauze door geboekt worden! Tijdens de manicure worden je handen professioneel gereinigd en gevoed, met als finishing touch een mooie nagellak naar keuze op de nagels. De Bredase vrouwen zien er hip uit, altijd heel stijlvol en geven om hun uiterlijk. Gelukkig zijn er nagelstudio’s die jou tussen de drukke uurtjes van de dag graag een handje helpen met je perfecte nagels!

Staan er verschillende feestjes, borrels of andere leuke gelegenheden op de planning? Dan kun je je look compleet maken door ook je nagels niet vergeten te verzorgen. Kies voor een leuke opvallende nagellak kleur met bijvoorbeeld glitters of steentjes zodat jou handen de show stelen. Als je in de avond een gezellig etentje hebt is het natuurlijk wel zo mooi als je handen goed verzorgd zijn. Kies een kleur die bij jou diner dress staat, zoals bijvoorbeeld marineblauw, klassiek rood of donker taupe.

Boek nu een afspraak!

Je kunt via de site van Treatwell snel en gemakkelijk een afspraak boeken voor een heerlijke nagel en hand behandeling. Op onze site kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht en salons met elkaar vergelijken zodat jij een salon kiest die helemaal bij jou past!

In de categorie Nagelstudio’s in Breda varieert de prijs van € 5 tot € 135.