104 Nagelstudio’s (Manicure)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Grand Hotel Amrath Kurhaus Spa vinden:
de massage was super . we hebben een heerlijke ontspannende middag gehadFriederike

Wat andere mensen van By Jaimy vinden:
Geweldig! Echt een aanrader. Nieuwe set nagels zien er geweldig uit.seneca
Ik ben erg tevreden met mijn nagels en kom zeker terug.chantal

Wat andere mensen van Beauty Bar Byniess vinden:
Ben zeer tevreden en kom zeker terug.Carina
Top, mooie wimpers, heel tevreden!Marian

Wat andere mensen van Mooi! In de Zon vinden:
Prettige, rustige omgeving. Goede kundige behandeling.Marijn
Een heel fijne ruimte en een prima gezichtsbehandeling!Joice

De beste Nagelstudio’s (Manicure) in Den Haag

Nagelstudio’s in Den Haag scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 1.302 stemmen.
88
gemiddeld

Manicure in Den Haag

Als je zelf niet toekomt aan het behandelen van je nagels kun je dit ook laten doen in een nagelsalon, want verzorgde handen en nagels geven je een nette en professionele uitstraling. In Den Haag kun je terecht voor verschillende manicure-behandelingen zoals een French Manicure, gellak of een handmassage. Er is keuze genoeg in Den Haag!

Wat is een manicure?

Een manicure is een behandeling voor de handen, waarbij ze verzorgd en gevoed worden. De nagels worden ook gevijld, gevoed en gelakt. Een basis manicure bestaat over het algemeen uit het terugduwen van de nagelriemen, de verzorging van de nagelriemen, het vijlen van de nagels, het polijsten van de nagels en het lakken van de nagels met wellicht een topcoat. De handen worden vaak ingesmeerd met een verzorgende lotion. Een luxe manicureis meer uitgebreid en kan ook een handmassage, een scrub voor de handen, een ontspannend bad voor de handen en nagels of een paraffine behandeling bevatten. Je kunt in de salon kiezen voor een basismanicure, het laten zetten van acrylnagels, een gellak, shellac of een luxe manicurebehandeling. Vaak duurt een behandeling tussen de 20 en 60 minuten, afhankelijk van het soort behandeling.

Wat is de prijs van een manicure?

Een manicure kost gemiddeld tussen de €15,- en €70,-. Veel salons bieden een manicure op verschillende manieren aan, waardoor de prijs per salon kan verschillen.

Hoe vaak een manicure behandeling herhalen?

Als je een manicure wilt om je handen en nagels er verzorgd uit te laten zien is het voldoende om gemiddeld elke 2 tot 4 weken naar de specialist te gaan voor een manicure. Als je gellak of shellac hebt laten zetten kan het nodig zijn om na 4 of 5 weken je nagels bij te laten werken. Hoe vaak je naar de specialist gaat voor een manicure hangt af van welke behandeling je graag wilt en hoe graag je het bijgewerkt wil houden.

Een manicure in Den Haag

Bij Treatwell kun je 24/7 terecht om een manicure in Den Haag te boeken. In Den Haag zijn er veel salons waar ze je handen en nagels professioneel kunnen verzorgen en verwennen. Je kunt er in Den Haag ook voor kiezen om je manicure te combineren met bijvoorbeeld een shellak of gellak treatment.

In de categorie Nagelstudio’s in Den Haag varieert de prijs van € 1,5 tot € 175.