96 Nagelstudio’s (Manicure)
in Den Haag gevonden



Locatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beautytime vinden:
Werdt op tijd geholpen, heel vriendelijk personeel, en wat een mooie zaakStefanie
Hele goede service!!! Ik kreeg zelfs een koud blikje cola.Jolanda

Wat andere mensen van Nails by Lydia vinden:
I think Lidia is good and proffesionel . I certainly will be back.Yvonne Rol
Lydia was an amazing woman who did my nails brilliantly!Alice

Wat andere mensen van Nail Dreamers vinden:
Melanie doet een zorgvuldig, perfecte werk, topAuxiliadora
mooi set nagels gezet ,super tevredenYvonne

Wat andere mensen van Saranya Thai Beauty Spa & Massage vinden:
Vriendelijke en bekwame masseuse! Ga er zeker weer terug.Patricia

De beste Nagelstudio’s (Manicure) in Den Haag

Nagelstudio’s in Den Haag scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 1.220 stemmen.
88
gemiddeld

Manicure in Den Haag

Als je zelf niet toekomt aan het behandelen van je nagels kun je dit ook laten doen in een nagelsalon, want verzorgde handen en nagels geven je een nette en professionele uitstraling. In Den Haag kun je terecht voor verschillende manicure-behandelingen zoals een French Manicure, gellak of een handmassage. Er is keuze genoeg in Den Haag!

Wat is een manicure?

Een manicure is een behandeling voor de handen, waarbij ze verzorgd en gevoed worden. De nagels worden ook gevijld, gevoed en gelakt. Een basis manicure bestaat over het algemeen uit het terugduwen van de nagelriemen, de verzorging van de nagelriemen, het vijlen van de nagels, het polijsten van de nagels en het lakken van de nagels met wellicht een topcoat. De handen worden vaak ingesmeerd met een verzorgende lotion. Een luxe manicureis meer uitgebreid en kan ook een handmassage, een scrub voor de handen, een ontspannend bad voor de handen en nagels of een paraffine behandeling bevatten. Je kunt in de salon kiezen voor een basismanicure, het laten zetten van acrylnagels, een gellak, shellac of een luxe manicurebehandeling. Vaak duurt een behandeling tussen de 20 en 60 minuten, afhankelijk van het soort behandeling.

Wat is de prijs van een manicure?

Een manicure kost gemiddeld tussen de €15,- en €70,-. Veel salons bieden een manicure op verschillende manieren aan, waardoor de prijs per salon kan verschillen.

Hoe vaak een manicure behandeling herhalen?

Als je een manicure wilt om je handen en nagels er verzorgd uit te laten zien is het voldoende om gemiddeld elke 2 tot 4 weken naar de specialist te gaan voor een manicure. Als je gellak of shellac hebt laten zetten kan het nodig zijn om na 4 of 5 weken je nagels bij te laten werken. Hoe vaak je naar de specialist gaat voor een manicure hangt af van welke behandeling je graag wilt en hoe graag je het bijgewerkt wil houden.

Een manicure in Den Haag

Bij Treatwell kun je 24/7 terecht om een manicure in Den Haag te boeken. In Den Haag zijn er veel salons waar ze je handen en nagels professioneel kunnen verzorgen en verwennen. Je kunt er in Den Haag ook voor kiezen om je manicure te combineren met bijvoorbeeld een shellak of gellak treatment.

In de categorie Nagelstudio’s in Den Haag varieert de prijs van € 2,5 tot € 160.