54 Nagelstudio’s (Shellac / Gellak)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

Wat andere mensen van Beauty & Glamour by Alianna vinden:
Hele leuke dame en mooie nagels voor een goeie prijs!Isidora
Wederom weer vakkundig geholpenAnita

Wat andere mensen van BeauLin Beauty vinden:
Zeer vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen.Nicole
Prettige persoonlijke benadering. Een aanrader.Laurens

De beste Nagelstudio’s (Shellac / Gellak) in Den Haag

Nagelstudio’s in Den Haag scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 1.769 stemmen.
87
gemiddeld

Gellak in Den Haag

Gellak is in de laatste jaren ontzettend populair geworden. Niet zo gek, aangezien je wekenlang kunt genieten van perfect gelakte én beschermde nagels. In Den Haag zitten ontzettend veel salons die gellak aanbieden. Elke salon gebruikt andere merken en kleuren gel nagellak, voor ieder wat wils dus!

Wat is de prijs van gellak?

Gemiddeld kost een nieuwe set gellak €30,-. Per salon en merk gellak die er wordt gebruikt verschilt de prijs. Je kunt zelf kiezen van welk soort treatment je gebruikt wilt maken, een heerlijke manicure met gellak of toch liever alleen de gellak aan laten brengen?

Hoe vaak gellak vernieuwen?

Gellak blijft gemiddeld twee tot vier weken mooi zitten, daarna is het tijd om een nieuwe gel nagellak aan te brengen. Vaak ligt het niet aan het afbladderen van de nagellak, maar de ‘uitgroei’ die ontstaat als de nagels groeien. De ene persoon heeft wat sneller last van ‘uitgroei’ dan de andere persoon. Heb je gel nagellak op je teennagels of gelnagels aan laten brengen? Dan kun je nog langer genieten van je perfect gelakte nagels!

De nieuwe gel nagellak wordt aangebracht nadat de oude gellak is verwijderd. Soms wordt er zelfs aangeraden om de nagels even te laten rusten en goed te verzorgen, dit kan zijn bij slappe en dunne nagels. De oude gellak wordt verwijder door middel van nagellakremover met aceton.

Hoe wordt gellak aangebracht?

Ten eerste wordt de nagel goed gereinigd, hierna wordt de gel nagellak laag voor laag aangebracht. De eerste laag is een base coat, daarna volgen twee laagjes kleur en als laatste een laagje top coat. Elke laag wordt uitgehard onder een UV-lamp. Dit duurt per laag 10 tot 60 seconden, afhankelijk van de sterkte van de UV-lamp en het merk gellak. In ongeveer 30 minuten zijn je nagels perfect gelakt en dan kun je er minimaal twee weken van genieten! Wil je je gel nagellak laten verwijderen? Het is belangrijk dat dat goed gebeurd en de eigen nagel niet wordt beschadigd; laat dit dus, als de mogelijkheid er is, altijd door de nagelspecialiste doen.

Gellak in Den Haag laten doen!

In Den Haag heb je een ruime keuze uit salons waar ze op een professionele manier gellak aanbrengen. Combineer je gellak met een andere treatment, zoals bijvoorbeeld een heerlijke manicure. Boek 24/7 je gellak treatment via Treatwell en geniet minimaal twee weken van prachtige nagels!

In de categorie Nagelstudio’s in Den Haag varieert de prijs van € 2,5 tot € 150.