7 Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch)
in Eindhoven gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Soap Treatment Store Eindhoven vinden:
De dames zijn altijd vriendelijk en beschaafd. De sfeer is very relaxing.Mark
Mijn haartjes waren helaas nog iets te kort, maar verder was alles top.Helma

Wat andere mensen van La Beyesa by Marlou vinden:
snelle en zeer goede behandeling voor het harsen van mijn "snor"Marianne
Top! Meteen een vervolgafspraak gemaakt.Kim

De beste Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch) in Eindhoven

Nagelstudio’s in Eindhoven scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 248 stemmen.
89
gemiddeld

Een complete voetverzorging in Eindhoven

Bij een medische pedicure gaat het om een complete voetverzorging waarbij er veel aandacht is voor voetproblemen. Denk hierbij aan kloven, overmatig eelt, likdoorns of ingroeiende nagels. Met een medische pedicure worden je voetklachten niet alleen bestreden, maar wordt er door de specialist ook gekeken naar oplossingen om dergelijke klachten te kunnen voorkomen. Aan het Stratumseind in Eindhoven vind je talloze gezellige danscafés en discotheken waar je tot laat in de nacht nog kunt doorfeesten. Hartstikke leuk... Tenzij je last hebt van pijnlijke voeten. Verlos je voeten daarom van vervelende klachten en dance the night away.

Wat is een likdoorn?

Bij een medische pedicure worden onder andere likdoorns behandeld. Een likdoorn is een veelvoorkomend voetprobleem. In de volksmond wordt een likdoorn ook wel een eksteroog of clavus genoemd. Het is in principe een pijnlijke eeltverdikking waarbij de kern naar binnen groeit. Door druk, wrijving of voetafwijkingen ontstaan deze eeltpitten op de voetzolen; op de voorvoet, teengewrichten of op de hak. Er bestaan verschillende soorten likdoorns:

 • Bij een gewone likdoorn is de opperhuid verhoornd. Door druk of wrijving voelt de voet pijnlijk aan. Wanneer je te nauwe schoenen aanhebt of herhaaldelijk belastende bewegingen maakt (bijvoorbeeld bij het hardlopen), ontstaan likdoorns.
 • Zaadlikdoorns zien eruit als kleine graankorrels. Je vindt ze vaak op de voetzool of op de hiel en ze komen vaker voor bij ouderen of bij een droge huid. Deze soort veroorzaakt geen pijn. Tevens treedt er ook geen verharding op van de huid. Een zaadlikdoorn veroorzaakt in principe dus geen problemen, maar mocht je wel hinder ondervinden van een zaadlikdoorn, dan kan deze door de medisch pedicure met een speciaal mesje worden verwijderd.
 • Door onderlinge en constante druk van het 4e en de 5e teenkootje ontstaat een weke likdoorn. Deze vorm is zeer pijnlijk, aangezien de huid tussen de tenen op de plek door transpiratie zachter en weker wordt en de tenen op de drukplek constant contact maken. De likdoorn is wit van kleur.
 • Bij een vasculaire likdoorn groeien bloedvaatjes mee met de eeltpit. Het wegsnijden van deze likdoorn is moeilijk en wordt dus onder andere behandeld met een chemische pakking. Je spreekt van een neurovasculaire likdoorn wanneer er ook zenuwuiteinden bij betrokken zijn. Deze likdoorns kunnen hypergevoelig zijn bij mensen met een gevoelige huid op teentoppen.
 • Manieren om voetproblemen op te lossen

  Is er een medisch probleem, dan wordt er gekeken of er met behulp van steunmiddelen zoals zolen (vilt), gelpleisters of op een manier gevonden kan worden om de drukplek weg te nemen en de voet daarmee te ontlasten. Speciale voetenzalf met salicylzuur zorgt ervoor dat de hoornlaag wordt losgeweekt, waarna de likdoorns met een speciaal lepeltje kan worden verwijderd. Hoe dan ook zal de druk moeten worden opgeheven om te voorkomen dat het voetprobleem terugkeert. Daarom zal de speciaal getrainde medisch pedicure jou een behandeling op maat geven om ervoor te zorgen dat je langdurig plezier hebt van verzorgde voeten zonder klachten.

  Reken af met voetproblemen

  Vaak verzorg je je voeten pas als je klachten ondervindt: je hebt last van pijnlijke voeten, schimmelnagels of onaangename geurtjes. Je vindt op treatwell.nl zo je medisch pedicure in Eindhoven, zodat je in no time mooie voeten hebt die door de specialistische zorg ook nog eens afrekenen met je nare klachten. Vertrouw op het deskundige advies van de pedicurespecialist en kom weer verzorgd voor de dag met gezonde teennagels en voeten.

In de categorie Nagelstudio’s in Eindhoven varieert de prijs van € 5 tot € 160.