11 Nagelstudio’s (Pedicure)
in Groningen gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Bare and Beautiful vinden:
Ze werkt netjes en precies. Ben echt superblij met m'n nagels!!Bo
Nagels mooi gevijld en gelakt ik ben happy!!laia

Wat andere mensen van Beautysalon 1 to shine vinden:
weer mooi handen met perfect gelakt nagelsWILLIAM
Zeer nette studio en goed in haar vak.Ilona

Wat andere mensen van A Straat Studio vinden:
Bedankt voor de goede knipbeurt, ik ben helemaal tevreden!Jasper
Altijd topservice! Zeer goede schoonheidsspecialiste!Matty

De beste Nagelstudio’s (Pedicure) in Groningen

Nagelstudio’s in Groningen scoren gemiddeld:
8.5 op basis van 708 stemmen.
85
gemiddeld

3 redenen waarom je een pedicure zou moeten nemen

Groningen is in 2002 uitgekozen tot Fietsstad 2002 en is zelfs benoemd tot World Cycling City. En wel om een goede reden, maar liefst 57% van alle ritten in de stad worden met de fiets afgelegd. Groningen is een stad dat duidelijk is aangepast aan de behoeften van de actieve fietser, maar ook aan die van de voetganger. Na een dagje shoppen bij het voetgangersvriendelijk gebied aan de Herestraat heb je dan ook, zonder dat je het doorhebt, heel wat kilometers afgelegd. Wat is er dan fijner dan het nemen van een pedicure om je dagje uit helemaal compleet te maken?

1. Verzorgen: cosmetische pedicure

In eerste instantie verzorg je je voeten en teennagels met een pedicure. Het woord cosmetisch zegt het al: het is bedoeld voor verfraaiing. Na een ontspannend voetenbad vijlt de pedicure je teennagels in model, worden je nagelriemen verzorgd door middel van het verwijderen van losse velletjes op je nagelplaat, maar ook door je nagelriemen met een bokkenpootje naar achteren te duwen. Dikke nagelwallen (verharde huid aan de zijkant van de nagel) worden aangepakt en je nagels wordt eventueel machinaal gefreesd om je nageloppervlak mooi egaal te maken. Wanneer je eelt is weggevijld, wordt de behandeling afgesloten met het inmasseren van een verzorgende en hydraterende voetcrème. Voor wat extra feet pampering upgrade je je standaard pedicure naar een spa pedicure: je krijgt dan ook een voetscrub en een voetmasker. Wanneer je last hebt van likdoorns, ingegroeide nagels en standafwijkingen van de tenen, dan vereisen je voeten andere voetverzorging, namelijk een medisch pedicure. Deze pedicure ligt niet hoofdzakelijk bij verzorging, maar bij het oplossen van voetproblemen en nagelproblemen en het aanbrengen van bijvoorbeeld nagelbeugels.

2. Verwennen: verwenbehandeling voor de voeten

Zien je nagels en nagelriemen er eigenlijk wel tiptop uit, maar wil je je voeten even heerlijk verwennen? Neem dan een voetverzorging waarbij de focus op pure wellness ligt. Doe de voetjes letterlijk van de vloer na een verkwikkende voetenbad; je krijgt daarna een voetscrub zodat je voeten worden ontdaan van alle dode huidcellen. Na deze peeling van de voeten kunnen de werkstoffen van de hydraterende paraffinepakking makkelijker worden opgenomen. Bij een paraffinebehandeling worden je voeten ingesmeerd met paraffine en ingepakt in warme kompressen. Door de warmtewerking gaan de poriën open staan en zorgt de paraffine voor een diepe hydratatie van de huid. De huid wordt elastischer, de doorbloeding verbetert en de huid voelt hierna weer heerlijk soepel, zacht en comfortabel aan.

3. Opleuken: pedicure met een gellak voor de finishing touch

Je kunt je pedicure uitbreiden met nagellak voor de tenen, maar wil je na een pedicure je teennagels opleuken met een mooie lak dat ook nog eens langdurig houdbaar is? Neem dan een pedicure met gellak. Gellak wordt aangebracht als een normale nagellak, maar droogt niet uit aan de lucht, maar onder een uv-lamp. Gellak is sterk en bestand tegen stoten en beschadigingen. Het voordeel van gellak op de teennagels is dat de nagels van je tenen veel langzamer groeien dan je vingernagels. Combineer je pedicure dus eens met gellak, want dan heb je wekenlang plezier van perfect gelakte teennagels. Say bye to afgebladderde nagellak. Na je behandeling is de gellaag ook meteen droog, dus met minimale effort haal je er maximaal plezier uit!

Verzorg je voeten goed

Verstop je je voeten voor een groot gedeelte van de dag in je schoenen en krijgen ze misschien wel minder aandacht dan dat ze werkelijk verdienen? Dan is het hoog tijd voor een pedicure. In Groningen boek je op treatwell.nl zo je cosmetische pedicure. Of je je voeten en nagels wilt laten verzorgen, verwennen of opleuken, een goede voetverzorging is never a bad idea.

In de categorie Nagelstudio’s in Groningen varieert de prijs van € 7 tot € 159.