40 Nagelstudio’s (Pedicure)
in Haarlem gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Hair & Beauty Bar Haarlem vinden:
Zoals altijd uitstekend geknipt!Rogier
Goed geknipt en leuk personeel!Debby

Wat andere mensen van Nail Mania vinden:
Ik heb weer tip top nagels! Super tervreden!Romy
Weer heel blij met mijn mooie nagels.Angelique

Wat andere mensen van Beautique Monique vinden:
Goed advies gekregen, heerlijke massage en ze werkt met heerlijke producten.Graziella

De beste Nagelstudio’s (Pedicure) in Haarlem

Nagelstudio’s in Haarlem scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 1.634 stemmen.
87
gemiddeld

Cosmetische pedicure in Haarlem

Mooie, verzorgde voeten en nagels zijn een absolute must. Zelfs in dichte schoenen. Een goede voetverzorging is daarom essentieel. Natuurlijk heb je betere dingen te doen, maar je voeten zullen je dankbaar zijn. Bovendien weet je maar nooit wanneer andere mensen je voeten te zien krijgen. Gelukkig hoeft een cosmetische pedicure niet duur te zijn en zijn er genoeg beauty salons in Haarlem waar je terecht kunt voor goede cosmetische voetverzorging.

Wat is een cosmetische pedicure?

In tegenstelling tot een medische pedicure is een cosmetische pedicure voornamelijk gericht op het mooier maken van de voeten. Alleen de buitenkant wordt dus aangepakt. Tijdens een behandeling worden de nagels geknipt, gevijld of gepolijst, wordt zichtbare eelt weggevijld of wordt de voet gescrubt en ingesmeerd. Vaak kun je een cosmetische pedicure in Haarlem ook uitbreiden met het lakken van de nagels. Je nagels zijn immers een belangrijk onderdeel van je voet! Ga voor een mooi kleurtje nagellak van bijvoorbeeld Essie of O.P.I., een French pedicure of probeer eens gellak. Deze fijne lak blijft tot wel twee weken zitten zodat je nog langer van je mooie nagels en voeten kunt genieten.

Verschillende soorten cosmetische pedicures in Haarlem

Weet je niet waar je naar toe moet voor een goede pedicure? Geen zorgen, want in Haarlem kun je op veel verschillende plekken terecht. Cosmetische pedicures worden daar onder andere aangeboden door huidklinieken, beautysalons, wellness oorden, hammams en natuurlijk gespecialiseerde pedicures. De behandelingen variëren van een korte voetverzorging tot een volledige cosmetische wellness pedicure inclusief het lakken van de nagels. Vaak kun je kiezen uit verschillende tijdsduren of je behandeling uitbreiden met een (korte) voetmassage of paraffinepakking. Heb je weinig tijd? Dan kun je natuurlijk ook een supersnelle deelpedicure of basisbehandeling boeken. Binnen 15 minuten sta je weer buiten met heerlijk verzorgde voeten.

Boek je cosmetische pedicure in Haarlem op Treatwell

Wil je een overzicht van alle behandelingen en salons in Haarlem die voetbehandelingen aanbieden? Kijk dan eens op treatwell.nl. Je kiest een behandeling en salon uit en boekt je cosmetische pedicure meteen. Zo loop jij binnen een handomdraai weer in Haarlem rond op mooie, verzorgde en gezonde voeten.

In de categorie Nagelstudio’s in Haarlem varieert de prijs van € 9,5 tot € 250.