7 Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch)
in Haarlem gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Smoooth vinden:
Massage was heerlijk en de persoonlijke aandacht was uitstekend!Sabine
Alles super naar wens, een aanwinst in Haarlem.Sabina

De beste Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch) in Haarlem

Nagelstudio’s in Haarlem scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 567 stemmen.
88
gemiddeld

Medische pedicure Haarlem

Voet- of nagelklachten kunnen niet alleen vervelend zijn of pijn doen, maar kunnen het hele lichaam beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan drukkende likdoorns, een vervelende ontsteking of een pijnlijke, ingegroeide teennagel. Gelukkig zijn de meeste voetproblemen goed te verhelpen en ben je er na één of twee behandelingen zo weer vanaf. Hoe vervelend je klachten ook lijken, een ervaren pedicure of schoonheidsspecialiste weet precies hoe ze jou voeten weer gezond en mooi kan maken. In Haarlem en omstreken kun je terecht bij verschillende beautysalons of pedicures die je voeten weer probleemvrij maken.

Stel zelf je medische pedicure in Haarlem samen

Een medische pedicure is meestal niet een standaard behandeling, maar kun je speciaal afstemmen op jouw specifieke klachten. Je kunt in Haarlem daarom kiezen uit behandelingen met verschillende tijdsduren die je zelf naar wens kunt invullen. Heb je een enkele klacht zoals een eksteroog, likdoorn of een ingegroeide teennagel? Dan kies je voor een korte behandeling van bijvoorbeeld een kwartier. Heb je meerdere (kleine) voetproblemen zoals een stoot- of traumanagel of heb je je voeten misschien een beetje verwaarloosd? Dan kies je gewoon een langere behandeling waarin al je problemen verholpen kunnen worden.

Kalk- of schimmelnagels behandelen in Haarlem

Een van de meest voorkomende nagelproblemen zijn kalk- of schimmelnagels. Maar liefst 60% van de Nederlanders heeft wel eens last van deze ontsierende maar vaak onschuldige aandoening. Wanneer schimmelnagels zijn verdikt of verkleurd kun je deze makkelijk laten frezen of vijlen. Mocht dit niet voldoende zijn omdat de schimmel dieper in de nagel is doorgedrongen, dan kun je in Haarlem je nagels ook laten behandelen door middel van een laserbehandeling. Door de laser worden de schimmels in de nagels gedood door opwarming terwijl de huid en het nagelbed gespaard worden. Een simpele en veilige oplossing zodat je eindelijk weer van mooie nagels kunt genieten.

Boek je medische pedicure in Haarlem nu op Treatwell

Wil jij je voet- of nagelproblemen door een professional laten behandelen? En wil je zelf kiezen welke salon en welke behandeling het beste bij je past? Ga dan naar treatwell.nl voor het complete overzicht van alle cosmetische pedicurebehandelingen in Haarlem. Kies en boek meteen, zodat je snel van je problemen af bent.

In de categorie Nagelstudio’s in Haarlem varieert de prijs van € 7 tot € 160.