105 Nagelstudio’s (Nagels)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Heel zorgzaam en erg goeie massage. Heerlijkchristian
Fijne massage en schone omgeving.Kim

Wat andere mensen van Cosmo Nails | Lashes - Lijnbaan vinden:
Very friendly, i'm going again.Rosi
Heel tevreden! Be Back Soon ??Mara

Wat andere mensen van C-Beauty vinden:
Gewoon super. Kan het iedereen aanraden.Gerdine
Fijne pedicurebehandeling gehad...Marije

Wat andere mensen van House 4 Beauty vinden:
Ik ben weer fantastisch verzorgd.Zarife
Erg prettig! Ik ben er blij mee!Anne Ditta

Wat andere mensen van Beautysalon EasyFresh vinden:
Geweldige salon, heel klantvriendelijk en behulpzaam!Noorie
Het was maar een kort bezoekje, maar goeie indruk. !Leontien

De beste Nagelstudio’s (Nagels) in Rotterdam

Nagelstudio’s in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 2.401 stemmen.
87
gemiddeld

Mooie nagels hebben is een must, misschien staan de feestdagen om de hoek of misschien is het wel gewoon een normale week. Je handen vertellen veel over je en zijn ook zijn ook een punt waar mensen naar kijken als ze je leren kennen. Zorg er daarom altijd voor dat je mooie en verzorgde handen en nagels hebt, Dit geeft je uiterlijk net even die extra boost. Daarnaast zijn er heel veel mogelijkheden, je kunt kiezen voor een natuurlijk ogende gellak, of extravagante solar nagels, misschien heb je last van ingegroeide nagels en wil je er iets aan doen? Er is van alles mogelijk bij een van onze nagelstudio’s in Rotterdam. Boek nu je afspraak bij een nagelstudio bij jou in de buurt. Zo heb je binnen no time weer mooie en verzorgde nagels.

Nagelstudio’s in Rotterdam

Rotterdam is een bruisende en grote stad, in grote steden is er altijd wel wat te doen en zijn mensen vaak met van alles en nog wat bezig. Misschien heb je binnenkort wel een leuk etentje, een belangrijke business meeting? Of misschien is het binnenkort wel je verjaardag? De nagelstudio’s in Rotterdam luisteren naar jouw wensen geven je op basis daarvan een heel mooi resultaat zodat jij er verzorgd uitziet op elke afspraak.

Rotterdam is een levendige en bruisende stad, daarom staat efficiëntie voorop bij de nagelstudio’s in Utrecht. De nagelstudio’s zorgen ervoor dat je altijd snel geholpen wordt en dat er naar jouw wensen geluisterd wordt. De levendigheid van Rotterdam heeft te maken met het moderne aspect van de stad, zo heeft Rotterdam een futuristische skyline en bestaat het uit super moderne architectuur. Ook is Rotterdam een stad waar iedereen zich thuis kan voelen, mede dankzij de 170 nationaliteiten die er wonen.

Hotspots in Rotterdam

Een echte hotspot die je gezien moet hebben in Rotterdam is Rotterdam Noord, hier barst het van de creatievelingen en leuke hot spots. Hier vind je allerlei hippe kroegjes, verschillende restaurants en originele winkeltjes, zo ook verscheidene nagelstudio’s die jouw van je wensen kunnen voorzien.

Manicure

Als je je handen even in het zonnetje wilt zetten en wat extra verzorging wilt geven is een manicure een hele goede optie. Een manicure is erg ontspannend en verbeterd de conditie van je huid en nagels. Ook laat de specialist je handen en nagels er weer aantrekkelijk uitzien. Tijdens de behandeling zorgt de specialist ervoor dat het een ontspannende ervaring voor je is door belangrijke drukpunten op je handen te masseren. Naast dat de handen helemaal verzorgd zijn na een manicure kun je als finishing touch ook kiezen voor een mooi kleurtje op je nagels, dit kan ook met nail art gedaan worden. Dit hangt allemaal af van jouw wensen.

Paraffinepakking

Een paraffinepakking vernieuwt je huid en maakt je handen en voeten zachter. Deze behandeling is vooral aan te raden als je huid erg beschadigd is, als je last hebt van kloven, als je erg droge nagelriemen hebt of als je last hebt van winter eczeem. Een paraffinepakking is vergelijkbaar met een sauna, doordat je huid blootgesteld wordt aan warmte begint deze te weten waardoor de poriën zich openen, hierdoor kan de paraffine zijn werking doen. Na de behandeling is de huid gereinigd en veel zachter, ook is de huid weer elastisch en ziet de huid er jonger uit. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende massage en een heerlijke voeten- of handcrème.

Nagelverlenging

Wil je graag langere nagels? Dan kun je kiezen voor solar- of acrylnagels. Er is weinig verschil tussen acryl en solar nagels, solar nagels zijn iets sterker en dunner. Sommige mensen vinden dit een mooiere look, beiden zijn een hele goede optie voor nagelverlenging. Bij een nagelverlenging hoef je niet meer om te kijken naar je nagels, ook hoef je niet bang te zijn dat je nagel scheurt tijdens het groeien. Ook blijft nagellak veel langer zitten op solar- of acrylnagels. Er zijn veel mogelijkheden, zo kun je kiezen voor een French manicure, glitter nails, nail-art of nagels met een vierkante of ronde vorm. De specialisten in Rotterdam kunnen je ook verschillende opties adviseren als je niet zo goed weet wat je precies wilt.

Kalknagels

Kalknagels zijn een irritante aandoening die iedereen kan overkomen, gelukkig zijn de nagelstudio’s in Rotterdam ervaren met dit probleem en kunnen ze je er goed vanaf helpen. Een hele effectieve manier om kalknagels te behandelen is met laser, het is belangrijk dat je alle nagels laat behandelen om verspreiding te voorkomen. Ook moet de behandeling om de drie weken herhaald worden, de kalknagels zijn meestal definitief verdwenen na de derde behandeling.

Shellac

Wil je graag een mooi kleurtje op je nagels dat lang blijft zitten zonder een nagelverlenging? Shellac is een sterke gellak die minimaal veertien dagen op je nagels blijft zitten. Shellac wordt aangebracht als nagellak, inclusief basislaag, kleur, en topcoat. Deze laagjes worden verhardt onder een UV lamp, hierdoor hoef je niet lang te wachten totdat de shellac hard is en ben je zo de deur uit. Shellac kan dus heel snel op de nagels geplaatst worden, tijdens je lunch pauze bijvoorbeeld!

Boek nu je afspraak bij een nagelstudio in Rotterdam

Verzorgde nagels zijn je visitekaartje, een afspraak bij een nagelstudio in Rotterdam is niet alleen goed voor het uiterlijk van je handen en nagels, het is ook nog eens heel ontspannend. De nagelstudio’s in Rotterdam zorgen ervoor dat je weer helemaal relaxed en tevreden de deur uit gaat. Boek nu je afspraak bij een nagelstudio in Rotterdam.

In de categorie Nagelstudio’s in Rotterdam varieert de prijs van € 5 tot € 69,5.