94 Nagelstudio’s (Pedicure)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Super pedicure behandeling gehad!Valentine
Fijne massage en schone omgeving.Kim

Wat andere mensen van La Bella Vita Salon & Spa vinden:
Weer super blij alles naar wensSophia
Heel tevreden. Dankwel MelaniaFederica

Wat andere mensen van House 4 Beauty vinden:
Prettige knipbeurt! Vanaf nu mijn vaste plekje!Chantal
Erg prettig! Ik ben er blij mee!Anne Ditta

Wat andere mensen van Beautysalon EasyFresh vinden:
Geweldige salon, heel klantvriendelijk en behulpzaam!Noorie
Het was maar een kort bezoekje, maar goeie indruk. !Leontien

Wat andere mensen van Joseys Beauty Salon vinden:
Ontspannen sfeer, heerlijke behandeling. Aanrader!Ellen
Natuurlijk,schoon, vriendelijkZiya

De beste Nagelstudio’s (Pedicure) in Rotterdam

Nagelstudio’s in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 1.627 stemmen.
88
gemiddeld

Pedicure in Rotterdam

Een pedicure is de extra verzorging van de voeten, waar je vaak zelf niet aan toe komt. Het maakt je voeten een stuk mooier, het is ontzettend ontspannend en het kan helpen bij pijnlijke voeten. In Rotterdam zijn er salons voor cosmetische, maar ook voor medische pedicures. Net wat jouw wensen zijn!

Wat is een pedicure?

Een pedicure is, op zowel cosmetisch als op medisch gebied, de extra verzorging van de voeten. Over het algemeen bestaat een cosmetische (basis)pedicure uit het schoonmaken van de voeten, het verwijderen van overtollig eelt, het in vorm vijlen van de nagels en het verzorgen van de voet en de nagels. Dit kan echter wel per salon verschillen. Je kunt ook voor een wat uitgebreidere pedicure kiezen. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor het lakken van de nagels met (gel)nagellak of het verwijderen van likdoorns. Er zijn ook specialistes die zich puur en alleen richten op de gezondheid van de voet. Zij kunnen jou helpen als je last hebt van veel eelt, schimmelnagels en/of schimmel voeten, ingegroeide nagels of bijvoorbeeld reuma. Dit wordt een medische pedicure genoemd. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van het soort behandeling.

Wat is de prijs van een pedicure?

Gemiddeld kost een pedicure tussen de €20,- en €60,-. Veel salons bieden een pedicure op verschillende manieren aan, hierdoor verschilt de prijs ook per salon.

Hoe vaak een pedicure treatment herhalen?

Wil jij een pedicure om de voeten te verzachten of de nagels te lakken? Dan is het voldoende om gemiddeld elke 6 tot 8 weken naar de specialist te gaan voor een pedicure. Heb jij last van eelt en/of een likdoorn of andere pijnlijke klachten? Dan kan het nodig zijn om elke 4 weken naar de pedicure te gaan om de klachten zoveel mogelijk te verminderen.Hoe vaak je naar de specialist gaat voor een pedicure hangt dus af van je eigen klachten en wensen.

Een pedicure in Rotterdam!

Bij Treatwell kun je 24/7 terecht om je pedicure in Rotterdam te boeken. In Rotterdam zijn er vele salons waar ze je voeten professioneel kunnen verzorgen en verwennen. Je kunt er in Rotterdam ook voor kiezen om je pedicure te combineren met bijvoorbeeld een manicure of gellak treatment.

In de categorie Nagelstudio’s in Rotterdam varieert de prijs van € 2,5 tot € 69,5.