96 Nagelstudio’s (Pedicure)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Super pedicure behandeling gehad!Valentine
Fijne massage en schone omgeving.Kim

Wat andere mensen van Wellness Beauty Room vinden:
Behandeling was fijn. Rabia is heel vriendelijk en werkt netjes.Linda
Goede service, fijne salon en perfecte ligging.Shola

Wat andere mensen van Aura Beauty Rotterdam vinden:
Super aardige vrouw! Ben erg blij met het resultaat en ga zeker weer terug.Nici

Wat andere mensen van La Belle Vie vinden:
Massages waren heerlijk. Gezellige sfeer en mensen.Jo-Ann
Ze werkt netjes, is gezellig en geeft adviezenTessa

De beste Nagelstudio’s (Pedicure) in Rotterdam

Nagelstudio’s in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 1.814 stemmen.
87
gemiddeld

Cosmetische pedicure in Rotterdam

In de grootste havenstad van Nederland wordt wat afgelopen. En van al die kilometers door de Koopgoot, Coolsingel of over de Erasmusbrug worden je arme voeten er niet mooier op. Eelt, kloven, droge plekken of ingegroeide teennagels kunnen hiervan het vervelende gevolg zijn. Een goede voetverzorging is in deze stad dan ook een must.

Luxe cosmetische pedicures

Je kunt in Rotterdam natuurlijk kiezen voor een standaard cosmetische pedicure waarbij je nagelriemen verzorgd worden, eelt verwijderd wordt of je nagels gevijld en geknipt worden. Maar waarom doe je je voeten niet eens een plezier en ga je lekker all the way? Pedicures en nagelsalons in Rotterdam bieden een zeer groot aantal uitgebreide en luxe voetverzorging behandelingen aan. Je kunt je treatment aanvullen met bijvoorbeeld een voetscrub, massage, paraffinepakking of het polijsten en lakken van je nagels. Keuze is er genoeg!

Spa pedicure in Rotterdam

Wil je nog een stapje verder gaan en je voeten (en jezelf!) echt heel erg blij maken? Probeer dan zeker eens een Spa pedicure. Deze voetbehandeling is een ware sensatie en gaat nog een stap verder dan alleen het knippen en vijlen van de teennagels. Bij een Spa behandeling mogen de voeten vaak eerst soaken in een warm badje. Door het weken worden je voeten superzacht en kunnen ze makkelijk behandeld worden. Vervolgens worden ze gescrubt, je nagels en nagelriemen worden bijgewerkt én eventuele eeltplekken worden verwijderd. Vaak krijgen de voeten zelfs nog een pakking en massage. Bij deze pakking krijgen de voeten een masker met verzorgende ingrediënten en worden ze daarna in een warme handdoek ingepakt. Je voeten komen hierna super zacht en ontspannen weer tevoorschijn.

Mooie voeten

Het belangrijkste doel van een cosmetische pedicure is om de voeten nog mooier te maken. En in Rotterdam weten ze precies hoe. Bij veel salons kun je je cosmetische pedicure dan ook aanvullen met het plaatsen van gel- of acrylnagels, het lakken met gellak of een mooie French pedicure. Natuurlijk kun je je pedicure ook combineren met een manicure - zo ben je in één bezoek helemaal klaar!

Cosmetische pedicure boeken bij Treatwell

Gun jij je voeten het beste en ga je voor een fijne cosmetische pedicure? Op www.treatwell.nl vind je alle salons in Rotterdam overzichtelijk bij elkaar en vind je snel en gemakkelijk de salon die het beste bij je past!

In de categorie Nagelstudio’s in Rotterdam varieert de prijs van € 5 tot € 85,5.