54 Nagelstudio’s (Shellac / Gellak)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Heel zorgzaam en erg goeie massage. Heerlijkchristian
Fijne massage en schone omgeving.Kim

Wat andere mensen van Beautysalon Meltem vinden:
Zeer vriendelijke ontvangst, prima behandeling!Anja
Ben super geholpen en heel tevredenBojana

Wat andere mensen van Beautysalon EasyFresh vinden:
Geweldige salon, heel klantvriendelijk en behulpzaam!Noorie
Het was maar een kort bezoekje, maar goeie indruk. !Leontien

Wat andere mensen van Salon Pompenburg vinden:
Werd goed ontvangen .. Alleen prijs was anderssunita
Vriendelijk en vakkundig geholpen.Esther

De beste Nagelstudio’s (Shellac / Gellak) in Rotterdam

Nagelstudio’s in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 2.219 stemmen.
87
gemiddeld

Gellak in Rotterdam

Wil je wekenlang genieten van perfect gelakte, én beschermde, nagels? Kies dan voor gel nagellak. In de laatste 4 jaar, sinds de gel nagellak op de markt verkrijgbaar is, is deze lak ontzettend populair geworden. In Rotterdam heb je een grote keuze uit salons die gellak aanbieden.

Wat is de prijs van gellak?

Gemiddeld kost een nieuwe set gellak tussen de €20,- en €40. Per salon en het merk gellak verschilt de prijs. Dit komt mede doordat de ene salon een manicure met gel nagellak aanbiedt en een andere salon alleen de gel nagellak aanbrengt.

Hoe vaak gellak opnieuw aanbrengen?

Gellak blijft ontzettend lang zitten, toch wordt er aanbevolen om na ongeveer twee tot vier weken een nieuwe gellak aan te brengen. Dit komt door de ‘uitgroei’; als je nagels groeien, groeit je gellak mee. Dit resulteert in een uitgroei onderaan de nagel. Gel nagellak op de teennagels kun je een stuk langer laten zitten, tot wel acht weken. Dit komt omdat de teennagels een stuk minder snel groeien.

De nieuwe gel nagellak wordt aangebracht nadat de oude gellak is verwijderd. Soms wordt er zelfs aangeraden om de nagels even te laten rusten en goed te verzorgen, dit kan zijn bij slappe en dunne nagels. De oude gellak wordt verwijderd door middel van nagellakremover met aceton.

Hoe wordt gellak aangebracht?

Gel nagellak wordt laag voor laag op een goed gereinigde nagel aangebracht. De eerste laag is een base coat, dan twee laagjes kleur en dan een top coat. Elke laag moet worden uitgehard onder een UV-lamp. Dit duurt per laag 10 tot 60 seconden, afhankelijk van welk merk en de sterkte van de UV-lamp. In ongeveer 30 minuten is de lak aangebracht en dan kun je er minimaal twee weken van genieten! Wil je je gel nagellak laten verwijderen? Het is belangrijk dat dat goed gebeurd en de eigen nagel niet wordt beschadigd; laat dit dus, als de mogelijkheid er is, altijd door de nagelspecialiste doen.

Gellak in Rotterdam laten aanbrengen!

Ben je enthousiast geworden over gellak? Laat het dan aanbrengen in Rotterdam bij één van de vele salons. Boek 24/7 je gellak treatment via Treatwell en geniet minimaal twee weken van prachtige nagels!

In de categorie Nagelstudio’s in Rotterdam varieert de prijs van € 5 tot € 69,5.