43 Nagelstudio’s (Manicure)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Hair Budget vinden:
vriendelijk, meedenkend en goed gekniptRobin
Vriendelijke kapster en goed geknipt!Tess

Wat andere mensen van Laurent Salon & Spa vinden:
Hele fijne behandeling gehad van Jessica! Binnenkort weer!Anne
Jessica performed great, relaxing, professional serviceSVJETLANA

De beste Nagelstudio’s (Manicure) in Utrecht

Nagelstudio’s in Utrecht scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 1.679 stemmen.
86
gemiddeld

Manicure in Utrecht

In een dynamische stad zoals Utrecht leer je al snel veel mensen kennen en het is daarom belangrijk om er verzorgd uit te zien. Heb je een sollicitatiegesprek of een andere belangrijke meeting? Zorg er dan voor dat je een goede indruk achterlaat. Hoe doe je dit beter dan van top tot teen gestyled te zijn en met name verzorgde handen te hebben. Handen trekken snel de aandacht bij de eerste ontmoeting. Boek daarom van te voren een afspraak bij een nagelsalon en ga voor een opvallende nailart of een ingetogen nude kleur.

Tijdens een manicure worden je handen en nagels heerlijk verzorgt door een nagelstyliste. Naast het verzorgen van de handen kun je ook kiezen voor andere extra’s. Zo kun je niet alleen je handen laten verzorgen, maar ook kiezen voor kunstnagels of een lekkere massage. Deze kunstnagels kunnen van gel, acryl of solar zijn. De specialist zal de opties met je bekijken. Dit is een perfecte oplossing als je van jezelf dunne broze nagels hebt. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een nieuwe lak op je nagels als je wilt dat het perfect gebeurt. Gellak is een bijzondere nagellak die de natuurlijke nagel verstevigd en deze blijft ongeveer twee weken mooi zitten. Zelfs als je een nagelbijter bent kun je terecht bij verschillende nagelsalons. Zo kun je een nagelbijtarrangement boeken waarbij je een set zeer natuurlijke kunstnagels krijgt en een aantal nabehandelingen om voorgoed van je slechte gewoonte af te komen.

De behandeling

Lang niet alle manicure behandelingen zijn hetzelfde, zo kun je kiezen uit een normale variant en een luxere variant. Bij de normale manicure behandeling mag je plaats nemen op een stoel en leg je je handen op tafel. Vervolgens worden je nagelriemen met een bokkenpootje teruggeduwd en verzorgd met een heerlijk zachte crème of olie. Hierna worden je nagels gevijld en gepolijst. Als je nagels bijgewerkt zijn worden ze gelakt met een basislak en vervolgens als jij dat wilt met een topcoat. Na de behandeling worden je handen nog ingesmeerd met een heerlijk geurende en verzorgende lotion zodat jij de Utrechtse salon met stralende zachte handen verlaat.

Wil je een wat uitgebreidere en luxere behandeling? Dan kun je vaak naast de behandeling van een normale manicure kiezen voor extra’s zoals een ontspannend en verzorgend bad voor je handen en nagels met rijke geuren en een verzachtende werking. Tijdens de luxere manicure behandeling krijg je ook een handmassage, een scrub voor de handen en vaak ook een paraffine behandeling. Een paraffine behandeling verzacht de huid, stimuleert de doorbloeding en versterkt de huid.

Boek nu een afspraak!

Via de site van Treatwell wordt het wel heel makkelijk om een afspraak te boeken. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week het overzicht van de nagelsalons in Utrecht bekijken en direct online een afspraak boeken!

In de categorie Nagelstudio’s in Utrecht varieert de prijs van € 1,5 tot € 160.