7 Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Tijd voor je voeten vinden:
Wonderful experience. Knowledgeable and professional.Jillian
Heerlijke behandeling door kundige voetverzorgerMarian

Wat andere mensen van Beauty Centre Saliha vinden:
Super goede ervaring! Wel een beetje duur voor een gezichts behandelingNassira
Prima salon en professionele werkMarian

Wat andere mensen van Jan Veronika vinden:
Had geen idee waar ik terecht kwam, maar heb het ideevgoed geholpen te zijn.Marc
Goede verzorging. Zeer tevreden. Geeft vertrouwen.Marion

Wat andere mensen van NGOC Nagelstudio vinden:
Netjes..aardige mensen. Niet duur.. mooie nagels gekregenhelene
vriendelijk geholpen. gelnagels zijn netjes gelakt.iris

Wat andere mensen van Five City Spa vinden:
Heerlijke zwangerschap massage gehad!Marjolein
Goede service! Heerlijke massage gehad!Jenny

De beste Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch) in Utrecht

Nagelstudio’s in Utrecht scoren gemiddeld:
8.1 op basis van 885 stemmen.
81
gemiddeld

Medische pedicure in Utrecht

Of je nou een dagje in Utrecht gaat winkelen, gaat hardlopen in het Wilhelminapark of lopend naar je werk gaat. Je voeten dragen je lichaam de hele dag. Hoewel het nog vaak wordt vergeten, is het van belang je voeten goed te verzorgen. Wanneer je dat niet doet, heb je een grotere kans op bijvoorbeeld eeltplekken, likdoorns of ingegroeide nagels. Via Treatwell vind je in Utrecht verschillende salons die graag jouw voeten willen verzorgen en eventuele klachten kunnen verhelpen. Zo kun je met een gerust hart weer door Utrecht wandelen.

Wees lief voor je voeten

Wanneer je voeten veel te verduren hebben, bestaat de kans dat je sneller last hebt van eelt, likdoorns en kloven. Dit kan komen door veel beweging, bij overgewicht of bij ouderdom als gevolg van droge voeten. Daarnaast zijn slecht zittende schoenen en sokken ook niet bevorderlijk voor de gezondheid van je voeten. Eeltplekken, likdoorns en hielkloven kunnen ontstaan en erg vervelend zijn. Het is daarom van belang dat je lief bent voor je voeten. Controleer je voeten met enige regelmaat en zorg ervoor dat ze niet uitdrogen. Heb je toch last van bijvoorbeeld verdikking, likdoorns of kalknagels? Neem dan een medische pedicure. Je voeten worden extra verzorgd en verlost van alle ongemakken.

Reuma of diabetes

Soms kunnen complicaties aan je voeten ontstaan als gevolg van ziekte. Denk daarbij aan reumatische- of diabetes voeten. Bij de reumatische voet kunnen onder andere knobbels ontstaan waardoor lopen pijnlijk of moeilijk wordt. Door je voeten regelmatig te laten behandelen kunnen drukplekken worden verminderd en/ of voorkomen. Bij de diabetesvoet raken bloedvaten en zenuwen beschadigd wanneer de bloedsuiker te hoog is. Hierdoor stroomt er minder bloed door je voeten en worden wondjes en ontstekingen minder snel opgemerkt. Om te voorkomen dat een wondje een ontsteking wordt, is het van belang regelmatig je voeten te laten verzorgen door middel van een medische pedicure.

Blijf niet te lang rondlopen met klachten

Wanneer je last hebt van je voeten, is het van belang dat je niet te lang rond blijft lopen met pijnlijke voeten. Dit om te voorkomen dat een kleine aandoening uitgroeit tot een flinke ontsteking met alle gevolgen van dien. Op treatwell.nl vind je in Utrecht verschillende pedicuresalons die je kunnen helpen bij allerlei medische klachten. De reviews van eerdere klanten kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste salon. Zo kun je weer snel met gezonde voeten heel Utrecht door.

In de categorie Nagelstudio’s in Utrecht varieert de prijs van € 3 tot € 160.