7 Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Centre Saliha vinden:
Super goede ervaring! Wel een beetje duur voor een gezichts behandelingNassira
Prima salon en professionele werkMarian

Wat andere mensen van Tijd voor je voeten vinden:
Wonderful experience. Knowledgeable and professional.Jillian
Heerlijke behandeling door kundige voetverzorgerMarian

Wat andere mensen van Jan Veronika vinden:
Goede verzorging. Zeer tevreden. Geeft vertrouwen.Marion
I feel super relax after massage. Nice skillMiao-Hsia

Wat andere mensen van NGOC Nagelstudio vinden:
Helaas moest ik een half uur wachten ondanks afspraak die ik had gemaakt!Christine
Netjes..aardige mensen. Niet duur.. mooie nagels gekregenhelene

Wat andere mensen van Five City Spa vinden:
Zeer aangename zwangerschapsmassage gehad!Loes
Heerlijke zwangerschap massage gehad!Marjolein

De beste Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch) in Utrecht

Nagelstudio’s in Utrecht scoren gemiddeld:
8.1 op basis van 827 stemmen.
81
gemiddeld

Utrecht

Utrecht kent ruim 340.000 inwoners en is één van de meest bewoonde steden van Nederland. Utrecht is een prachtige levendige stad met drie universiteiten en is dus een echte studentenstad. Utrecht is heel centraal en geliefd bij velen. Utrecht biedt heel veel diversiteit. Van monumenten tot concept-stores of van kleine barretjes tot enorme markten. Doordat er dagelijks zo veel mensen in Utrecht lopen, kan Utrecht niet anders dan een groot aanbod bieden in voetverzorgings- en pedicure salons. Logisch, want ook je voeten krijgen veel te verduren tijdens het bruisende leven van Utrecht. Of je nou een hele dag over markten en door winkelstraten struint , of dat je naar een kroegentocht gaat. Het is daarom ook heerlijk om de dag af te sluiten, of de nacht te beginnen met heerlijk verzorgde voeten. Zo zul je je verfrist voelen van top tot teen!

De specialist

Door de professionele kijk van de pedicure specialist op de gezondheid van jouw voeten kan hij/zij samen met jou eventuele klachten bespreken en de conditie van jouw voeten analyseren. Een regelmatige behandeling voor de voeten vermindert klachten, zoals bijvoorbeeld kalknagels, bevordert de gezondheid en is in een stad als Utrecht, waar veel gefietst, gelopen en gefeest wordt, absoluut niet te veel gevraagd.

Cosmetische voetverzorging

Als je een cosmetische voetverzorging wilt, kunnen je je voeten laten verzorgen worden met een voet- en onderbeenmassage, een nagelverzorging, het lakken van de nagels, een voetenbad, voetscrub of een verkoelend of verwarmend voetmasker. Een cosmetische pedicure is vooral gericht op de beauty van de nagels en de voet en is een heerlijke en ontspannende behandeling waarbij jij de Utrechtse salon verlaat met zijdezachte en schitterende voeten klaar voor een lange stapnacht.

Medische voetverzorging

Een medische pedicure is gebaseerd op het behandelen van risicovoeten. Deze zogenaamde risicovoeten kunnen ontstaan ten gevolge van diabetes, reuma, spasticiteit en ouderdom. De medische pedicure specialist beschikt over professionele technieken waarmee voet- en nagelproblemen worden behandeld. De pedicure specialist kan jou ook advies geven over de juiste huidverzorgingsmiddelen of de juiste schoenkeuze zodat jij na een medische voetverzorging de salon verlaat met kennis over jouw voeten en ze weer helemaal als nieuw voelen.

Voetverzorging bij sporters

Ondanks dat voeten heel belangrijk zijn, wordt de verzorging van de voeten vaak vergeten. Utrecht kent verschillende fitnessscholen, sportverenigingen, parken, voetbalvelden en ontelbaar andere plekken waar je je dagelijkse sport kunt uitoefenen. Voor sporters is voetverzorging belangrijker dan je zou denken. Als je voeten goed verzorgd zijn en in perfecte conditie, ben je sneller, wendbaarder en daarmee uiteindelijk succesvoller. De pedicure specialist kan jou onder andere advies geven over de perfecte sportschoen, speciaal voor jou voet. Maar ook als je niet op een sport zit, is het belangrijk om je voeten verzorgd te houden. Zeker in een stad als Utrecht. In deze drukke stad wordt er dagelijks veel van jou gevraagd en je voeten brengen je altijd van hot naar her. Mede daarom is voetverzorging erg belangrijk.

Bij Treatwell kun je alle nagel- en voetverzorgingssalons rustig bekijken en 24/7 online een afspraak boeken!

In de categorie Nagelstudio’s in Utrecht varieert de prijs van € 3 tot € 160.