451 Nagelstudio’s (Hand-/Voetmassage)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
Goede service, wenkbrauwen zijn weer mooi!Joyce
Super fast and friendly people!Becky

Wat andere mensen van Cut & Go vinden:
Prima service, en dat op een zondag! :)Thomas
Relaxed, professioneel, vriendelijkLisa

Wat andere mensen van Studio 7 Days vinden:
Ik werd prima en op tijd geholpen.dominique
A wonderful experience! Thank you.Kellie

Wat andere mensen van Beauty ME vinden:
Super aardig geholpen Echt vak mensen !Trudy
Het was een fijne en goede behandeling.Ineke

Wat andere mensen van La Bella Vita Salon & Spa vinden:
Super lieve meid! 1 woord TOP!Nasreen
Heel tevreden. Dankwel MelaniaFederica

De beste Nagelstudio’s (Hand-/Voetmassage) in Heel Nederland

Nagelstudio’s in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 4.113 stemmen.
88
gemiddeld

We gebruiken onze handen en voeten dagelijks, daarom is het belangrijk dat we ze ook de nodige aandacht geven! Een ontspannende hand of voetmassage is verzorgend voor de handen en voeten en werkt ontspannend voor de geest.

Waarom een Handmassage?

De handen worden vaak overgeslagen bij massages, toch is dit een belangrijk onderdeel van massage. We doen zoveel met onze handen, vooral in deze tijd waarin computers onmisbaar zijn en meer mensen risico lopen op een muisarm. Een handmassage versoepelt de hand spieren en zorgt ervoor dat de doorbloeding goed op gang komt.

Massage van de reflexzones van de handen.

Tijdens een handmassage worden voornamelijk de reflex zones gemasseerd. De reflex zones vind je op verschillende plekken op de handen en zijn verbonden met verschillende gedeeltes van je lichaam en organen. De reflexzone massage vindt zijn oorsprong in China en geneest de handen op een natuurlijke wijze.

Tijdens de massage zult u meer ontspanning voelen in andere gedeeltes van je lichaam dan de handen, ook zal de doorbloeding van je lichaam zich verbeteren, dit is erg gunstig voor de organen.

Waarom een voetmassage?

Net als bij de handen gebruiken we de voeten dagelijks, we kunnen nergens heen zonder onze voeten! Daarom is het erg belangrijk dat we ze goed verzorgen en af en toe een voetmassage nemen.

Massage van de reflexzones in de voeten

Voet reflexologie is net als bij de handen een manier om energie blokkades op te heffen in het lichaam, voet reflexologie helpt bij het ontgiften van het lichaam. Net als bij de handen staan je voeten in verbinding met belangrijke delen van het lichaam.

Deze belangrijke punten op de voeten worden reflexzones genoemd. Door middel van een voetmassage kunnen blokkades in het lichaam verwijderd worden. Dit komt omdat de massage ervoor zorgt dat uw lichaam zich ontspant, dit verbetert het herstellend vermogen en uw immuunsysteem.

Boek nu een hand of voetmassage bij Treatwell

Je gebruikt je handen en voeten heel erg veel, daarom is het belangrijk dat je ze de nodige zorg geeft. Boek nu een hand of voetmassage bij een van de specialisten die aangesloten zijn bij Treatwell. Treatwell heeft het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt. Ook bieden we je keuzevrijheid: je kunt online of in de salon betalen.

In de categorie Nagelstudio’s in Heel Nederland varieert de prijs van € 5 tot € 120.