12 Nagelstudio’s (Nagelanalyse)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Your Beauty vinden:
Prima. Erg aardige dames. Alles netjes, schoon en snel.Jet
Volledig relaxt en super professioneel. Wat een genot!Judith

De beste Nagelstudio’s (Nagelanalyse) in Heel Nederland

Nagelstudio’s in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.8 op basis van 844 stemmen.
88
gemiddeld

Last van broze nagels of nagels die snel scheuren? boek dan nu een nagelanalyse bij een van onze specialisten zodat je snel weer mooie en sterke nagels hebt!

Wat is een Nagelanalyse?

Een nagelanalyse bepaald wat voor kleur je nagels hebben, de dikte van de nagels, of ze glad zijn en of er hobbeltjes in je nagels zitten. Ook wordt er naar de nagelriemen gekeken om te bepalen of deze gezond zijn en/of extra verzorging nodig hebben.

Na de analyse

Nadat de analyse is afgerond en de specialist weet wat voor type nagel je hebt, kan er een behandelplan opgesteld worden. Dit behandelplan verteld jou wat voor producten het beste bij jou nagels passen en hoe je ze het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke doel van de nagelanalyse is om ervoor te zorgen dat je binnen no time weer mooie, gezonde nagels hebt.

extra behandelingen

Je kunt naast de nagelanalyse ook extra behandelingen nemen zoals een paraffinepakking, een medisch- of cosmetische pedicure/manicure, of een nagelverlenging met solar of acryl.

Boek nu een nagelanalyse bij Treatwell

Boek nu een nagelanalyse bij een van onze specialisten! Treatwell heeft het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt. Ook biedt Treatwell je keuzevrijheid: je kunt online of in de salon betalen.

In de categorie Nagelstudio’s in Heel Nederland varieert de prijs van € 4,5 tot € 215.