864 Nagelstudio’s (Nagels lakken)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty by Megan vinden:
De meest prettige salon van Amsterdam!Tamar
Vriendelijk en professioneel!Esther

Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Flawser the Embassy vinden:
Leuk en snel geknipt door Sergio. Top.zinab
Fijne sfeer en een goede kapper!Rosalinde

Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Heel zorgzaam en erg goeie massage. Heerlijkchristian
Fijne massage en schone omgeving.Kim

De beste Nagelstudio’s (Nagels lakken) in Heel Nederland

Nagelstudio’s in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 6.019 stemmen.
87
gemiddeld

Boek nu je afspraak bij een van de nagelstudio’s die bij Treatwell zijn aangesloten of lees verder over hoe je nagels het beste kunt lakken!

Base coat

Voordat de nagel specialiste begint met het lakken zal ze altijd eerst een base coat op de nagels aan brengen, dit zorgt ervoor dat je nagels niet verkleuren en maakt ze ook mooi egaal. Egale nagels zijn makkelijker te lakken.

Schone handen

Als de base coat goed opgedroogd is hoort je nagellak niet te bladderen, gebeurt dit toch? Dan kan het zijn dat er nog vetsporen op je nagels zaten. Daarom zal een nagel specialiste altijd goed kijken of de handen en nagels vet vrij zijn. Anders kun je ze nog even wassen in de salon.

Kwastjest

Elk nagellak merk heeft een ander kwastje, brede kwastjes werken het makkelijkst. Wat voor kwastje de salon gebruikt ligt aan de voorkeur van de nagel specialiste. Ze zal ervoor zorgen dat de nagellak zo mooi mogelijk op je nagels komt te zitten.

Lakken!

Tijdens het lakken is het erg belangrijk dat er voldoende nagellak op het borsteltje zit, de nagel specialiste zal beginnen bij het midden van je nagelriem en zal het borsteltje naar rechts bewegen in een rechte beweging naar het puntje van je nagel. De nagel specialiste zal net zo lang door gaan met het lakken van je nagels totdat jij vindt dat je de gewenste dekking hebt bereikt.

Top coat

Als finishing touch is het erg belangrijk om een top coat te gebruiken, de nagel specialiste zal de top coat aanbrengen als je nagellak nog net niet droog is. Een topcoat sealt de nagellak in en zorgt ervoor dat je manicure zo lang mogelijk mooi blijft! Erg belangrijk dus.

Top coats zijn vaak binnen 10 minuten al droog waardoor je snel weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden.

Zelf je nagels gelakt en een klein foutje gemaakt?

Heb je toch een klein foutje gemaakt? Geen probleem, dit verhelp je gemakkelijk door een wattenstaafje kort in remover te dompelen en tegen de nagellak aan te deppen die bijvoorbeeld op je nagelriem is gekomen.

Boek nu je nagel behandeling bij Treatwell

Laat je nagels professioneel lakken door een van de nagelstudio’s die bij Treatwell zijn aangesloten. Boek dan nu een afspraak bij een van onze nagel specialisten! Treatwell heeft het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt. Ook bieden we je keuzevrijheid: je kunt online of in de salon betalen.

In de categorie Nagelstudio’s in Heel Nederland varieert de prijs van € 5 tot € 130.