126 Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Pandora Wellness & Spa vinden:
Heel zorgzaam en erg goeie massage. Heerlijkchristian
Fijne massage en schone omgeving.Kim

De beste Nagelstudio’s (Pedicure - Medisch) in Heel Nederland

Nagelstudio’s in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 4.757 stemmen.
86
gemiddeld

Een normale pedicure zorgt ervoor dat je voeten er weer geweldig uitzien, een medische pedicure gaat een stapje verder. Een medische pedicure kan allerlei voet aandoeningen voorkomen of verhelpen. Boek nu een medische pedicure bij een van onze nagelstudio’s die bij Treatwell zijn aangesloten of lees verder!

Wat is een medische pedicure?

Een medische pedicure wordt uitgevoerd in een nagelstudio en behandelt de voeten anders dan een gewone pedicure. Een normale pedicure doet vooral iets aan het uiterlijk van de voeten. Een medische pedicure gaat na of de voeten niet op de verkeerde manier belast worden, ook wordt er gekeken of de voetbogen niet doorgezakt zijn. Als dit wel het geval is kan de medische pedicure steunzolen aanmeten. Ook wordt er gekeken of de nagels niet zijn ingegroeid wat heel pijnlijk is, of de nagels een gezonde glans hebben en of de nagels niet verkleurd zijn wat kan wijzen op voetschimmel.

Na de medische pedicure in de nagelstudio

Nadat de nagelstudio de nagels een medische check heeft gegeven worden ze weer terug gebracht tot een normale dikte zodat ze je tenen weer goed kunnen beschermen. Een medische pedicure is geschikt voor alle voetklachten en de specialist kan je goed advies geven zodat je pijnlijke klachten kunt voorkomen!

Medische pedicure alleen voor vrouwen?

Nee, zeker niet! Er zijn genoeg mannen die pijnklachten hebben aan de voeten, denk hierbij aan een teennagel die beschadigd is na het sporten of een pijnlijke nagel omdat deze verkeerd geknipt is. Als er iets pijnlijks onder de huid zit kan de specialist dit bijna pijnloos verwijderen met een scalpel of mesje, dit klinkt misschien eng maar het valt heel erg mee.

Wat voor aandoeningen kan ik laten behandelen bij een medische pedicure?

  • Verdikte nagels, ingegroeide nagels, kalknagels.
  • Huidproblemen zoals eelt, likdoorns en kloven kunnen ook behandeld worden.

Het behandelen van kalknagels tijdens een medische pedicure

Een medische pedicure kan ervoor zorgen dat je afkomt van die vervelende kalknagels. Tijdens de medische pedicure zal de specialist bekijken wat de oorzaak is van de kalknagels, het kan zijn dat de specialist je een schimmeldodend middel meegeeft maar je kunt ze ook laten behandelen met een laser.

Tijdens de behandeling worden alle nagels behandeld om verspreiding te voorkomen. Doordat de laser krachtige hittestralen op de nagel uitzendt wordt het schimmel vernietigd. De kalknagels zullen uitgroeien en plaats maken voor gezonde nagels.

Plan je medische pedicure handig in!

Gevoelige of pijnlijke plekjes op je voeten kunnen een hele vakantie verpesten, daarom is een preventieve medische pedicure een slim idee voor een sport wedstrijd, voordat je gaat hyken of voordat je op vakantie gaat!

Boek nu je medische pedicure bij Treatwell

Loop niet te lang rond met pijn aan je voeten! De nagelstudio’s die bij Treatwell zijn aangesloten kunnen je voeten grondig onderzoeken en eventuele klachten verhelpen of voorkomen. Treatwell biedt je keuzevrijheid: je kunt online of in de salon betalen, ook heeft Treatwell het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt.

In de categorie Nagelstudio’s in Heel Nederland varieert de prijs van € 5 tot € 130.