312 Nagelstudio’s (Solar)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Flawser the Embassy vinden:
Very frienldy, nice people, good service!larisa
Fijne sfeer en een goede kapper!Rosalinde

Wat andere mensen van Cosmo Nails | Lashes - Lijnbaan vinden:
Very friendly, i'm going again.Rosi
Heel tevreden! Be Back Soon ??Mara

Wat andere mensen van Karissma Nails vinden:
zoals altijd heel professioneel en ook heel persoonlijkCaitlin
Absolutely fantastic. Highly reccomened.Brittany

Wat andere mensen van BeauLounge vinden:
Altijd welkom, fijne meiden, vakkundig en goed advies.Jacqueline
Een leuk gezellig salon. Ze geven ook goed advies.Reshma

De beste Nagelstudio’s (Solar) in Heel Nederland

Nagelstudio’s in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.7 op basis van 3.523 stemmen.
87
gemiddeld

Wil je graag een nagelverlenging? kies dan voor Solar. Met solar bereik je een mooie natuurlijke nagelverlenging. Boek nu je nagelverlenging met solar bij Treatwell of lees verder.

Hoe worden Solar nagels geplaatst?

Wil je graag mooie, lange nagels? Of even wat anders proberen? Kies dan voor Solar. Solar bestaat uit poeder en vloeistof. Eerst wordt er een tip aangebracht op je nagel. Hierna worden de Solar poeder en vloeistof samen gemengd tot een bolletje, dit bolletje wordt over je nagels verspreid. Samen met de tip vormt Solar je kunstnagel.

Hierna worden de nagels gepolijst, gevijld en afgewerkt. Solar nagels zijn heel dun maar toch sterk, ook hebben ze een mooie natuurlijke kleur. Met Solar nagels kun je roken of onder de zonnebank gaan zonder dat de glans van de nagels vermindert. Ook zien de nagels er natuurlijk uit als ze uitgroeien.

Nagelversteviging met Solar

Last van broze nagels die snel afbreken? Je kunt ook kiezen voor een nagelverlenging zonder tips. Wel wordt er een dun laagje solar op je nagels aangebracht. Dit dunne laagje versterkt je nagels en zorgt ervoor dat ze niet meer afbreken.

Uitgroei? Laat je Solar nagels dan nu opvullen bij onze nagel specialisten.

Je nagels groeien altijd door, hierdoor zie je op een gegeven moment de uitgroei bij de Solar nagels. Dit is meestal na 2 tot 4 weken. Als je de Solar nagels laat opvullen worden je nagels eerst in model gevijld en kunnen ze korter gevijld worden als je dit wilt. De nagelriemen worden ook verzorgd en velletjes op de nagelplaat worden verwijderd. Hierna kan er een nieuwe Solarlaag aangebracht worden op de nagels en heb je weer mooie Solar nagels.

Boek nu je solar nagelverlenging bij Treatwell

Wil je mooie, verzorgde nagels? wacht dan niet langer en boek nu een Solar behandeling bij een van onze specialisten. Bij Treatwell kun je online tot 24 voor aanvang je boeking kosteloos wijzigen. Ook bieden wij je keuzevrijheid: je kunt online of in de salon betalen.

In de categorie Nagelstudio’s in Heel Nederland varieert de prijs van € 0,5 tot € 250.