40 Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
Zeer nette salon en behulpzame medewerkstersRowa
Altijd weer super mooie wimpers! Aanrader!Saskia

Wat andere mensen van Chareau vinden:
heel aardig, zeer professioneelKarine
Topbehandeling en goed advies!Marjolein

Wat andere mensen van No Hair Studio - Amsterdam vinden:
Super professioneel en nauwkeurig.Maxime
Top en zorgvuldig en zorgzaam!Iris

Wat andere mensen van Deja Vu Hair & Beauty vinden:
Hartelijk lekker knus.Het is er echt netjes.Ja,echt een aanrader!!!!Monique
Vriendelijke kapster, goed geknipt, hele redelijke prijs.Marijn

Wat andere mensen van Universal Beauty NL vinden:
Vriendelijke service, ik ben heel blij met de resultaat.Agata
Goede service en fijne gezichtsbehandeling!! Dankjewel!Mirte

De beste Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen) in Amsterdam

Ontharen & IPL salons in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.5 op basis van 1.659 stemmen.
85
gemiddeld

Definitief ontharen in Amsterdam

In Amsterdam is iedereen druk. Je kostbare tijd besteden aan dingen als scheren, harsen, of waxen is dan ook niet voor iedereen een optie. En waarom zou je ook? Er zijn namelijk veel betere alternatieven. De beste oplossing om jezelf tijd en moeite te besparen is door definitieve ontharing. In heel Amsterdam vind je gespecialiseerde salons die je snel en pijnloos van je ongewenste haargroei af helpen. Zo hoef je nooit meer in de weer met dure scheermesjes, of pijnlijke hars- of waxstrips en ben je toch voorzien van een heerlijke zachte en gladde huid.

Soorten definitief ontharen in Amsterdam

Er zijn verschillende soorten definitieve ontharing mogelijk in Amsterdam. De meest gebruikte methoden zijn laserontharing en IPL (Intense Pulsed Light). Beide methoden werken hetzelfde, namelijk door verwarming van het pigment in de haarzakjes. Hierdoor raken de haarzakjes beschadigd en kunnen ze geen nieuwe haartjes meer produceren. Het verschil tussen de soorten zit hem in het soort licht en hoe dit licht wordt opgewekt. Beide methodes zijn geschikt voor alle lichaamsdelen en er zijn ongeveer 6 tot 10 behandelingen nodig om tot een mooi resultaat te komen.

Ontharingssalons in Amsterdam

In onze hoofdstad kun je op meerdere plekken terecht als je je definitief wilt laten ontharen. Er zijn gespecialiseerde ontharingssalons die zich alleen richten op het verwijderen van ongewenste haargroei maar vaak kun je voor definitieve ontharing ook gewoon terecht in normale beautysalons. Omdat de apparaten van hoge kwaliteit zijn en de gebruikers ervaren en opgeleid, maakt het voor het resultaat niet uit waar je je laat ontharen. Wel zo makkelijk dus! Je loopt gegarandeerd met een glad en haarvrij lichaam de salon uit.

Definitieve ontharing boeken op Treatwell

Ben jij helemaal klaar met scheren, harsen of waxen en wil je op een snelle, pijnloze en comfortabele manier van al je ongewenste haar af? Boek dan nu je definitieve ontharingsbehandeling in Amsterdam op www.treatwell.nl. Je kiest een salon en tijdstip uit en je kunt meteen boeken. Makkelijker kan haast niet!

In de categorie Ontharen & IPL salons in Amsterdam varieert de prijs van € 5 tot € 490.