33 Ontharen & IPL salons (IPL)
in Amsterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beauty Care Sunfit vinden:
de Dames zijn altijd hulpvol en vriendelijk.Dario
goede service, prettige sfeer, goed adviesAnneke

Wat andere mensen van Bem Estar Health, Beauty & Spa vinden:
Fijne verzorgde salon en goede behandeling gehad!Liselotte
Zeer vriendelijk personeel en goed in hun werkDestiny

Wat andere mensen van Deja Vu Hair & Beauty vinden:
Hartelijk lekker knus.Het is er echt netjes.Ja,echt een aanrader!!!!Monique
Prima; beleefde en gezellige kapster. Goed geknipt.Marijn

De beste Ontharen & IPL salons (IPL) in Amsterdam

Ontharen & IPL salons in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 1.974 stemmen.
86
gemiddeld

IPL in Amsterdam

Ben je die ongewenste haargroei ook zo zat? Kom daar definitief vanaf door middel van een IPL-behandeling in Amsterdam. In deze stad heb je via Treatwell een ruime keuze aan beauty- en ontharingssalons die je maar al te graag van overtollige haargroei afhelpen. Geen harde stoppels of ingegroeide haartjes meer, door de IPL-techniek is dit mogelijk!

Hoe werkt IPL?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door middel van lichtflitsen in combinatie met warmte worden je haartjes verhit en de follikels oftewel haarzakjes beschadigd. Een beschadigd haarzakje kan geen nieuw haartje meer aanmaken en daarom zal op die plek nieuwe haargroei uitblijven. De lichtflitsen richten zich echt op de haarzakjes waardoor omliggend weefsel niet wordt beschadigd. Tijdens een IPL ontharing worden alleen de haartjes verwijderd die zich op dat moment in hun groeifase bevinden, ook wel de anagene fase genoemd. Meestal zullen dit ongeveer 15% tot 20% van je haartjes zijn. Omdat je haren in een cyclus groeien, zul je daarom ook meerdere behandelingen nodig hebben om al je haarzakjes te kunnen vernietigen. Gemiddeld genomen zullen dit 8 tot 10 behandelingen zijn. Dit is tevens afhankelijk van je pigment, haardikte en de hoeveelheid follikels onder je bovenste huidlaag.

De voordelen van IPL

Waarom zou je een IPL behandeling verkiezen boven scheren, harsen of epileren? Allereerst heb je geen last meer van vervelende stoppels of ingegroeide haartjes. Daarnaast worden de haarzakjes definitief beschadigd, ook die van de lastigere haren, waardoor je uiteindelijk weinig tot geen haargroei meer over zult houden. Met IPL kun je vrijwel alle lichaamsdelen ontharen, of dit nu je grote teen is of je complete rug. Omdat de lichtflitsen meerdere haren tegelijk aanpakken, heeft IPL een korte behandelduur en kunnen er makkelijk grote gebieden behandeld worden. Waar een hars- of epileerbeurt nogal eens pijnlijk kan zijn, is een IPL-behandeling volledig pijnloos en geschikt voor alle huidtypen.

Boek nu een IPL-behandeling in Amsterdam

Treatwell biedt een groot aanbod aan IPL-behandelingen in Amsterdam. Dit kunnen losse behandelingen zijn, maar je kunt bij verschillende salons ook terecht voor een kuur. Zo zul je er zeker van zijn dat je definitief van die vervelende haargroei afkomt. Daarnaast kun je in Amsterdam ook terecht voor een tweede generatie van IPL, de E-Light. Deze behandeling is een combinatie van IPL en RF (Radio Frequency). Door deze combinatie komt de pulse bij de dieper gelegen haarzakjes waardoor deze ook worden vernietigd. Boek nu een afspraak en geniet permanent van een gladde en mooie huid!

In de categorie Ontharen & IPL salons in Amsterdam varieert de prijs van € 3 tot € 490.