21 Ontharen & IPL salons (IPL)
in Den Haag gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Pulzzz - Den Haag Thomsonlaan vinden:
Ik werd snel en professioneel geholpen. Goede uitleg en vriendelijk personeel.Sandra
nette salon, ben aardig en netjes geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd.Nicoline

De beste Ontharen & IPL salons (IPL) in Den Haag

Ontharen & IPL salons in Den Haag scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 854 stemmen.
86
gemiddeld

Ontharen in Den Haag: de makkelijkere manier

Besteed jij per dag ongeveer 4 minuten aan het scheren van je benen, en dat 6 dagen per week? Dan ben je al gauw 72 dagen in je leven bezig met het scheren van die wintervacht op je benen! Behalve het feit dat het één van de meest gehate beautyklusjes is, heb je vaak ook helaas maar kort plezier van je mooie, gladde huid. Ben je op zoek naar een veilige, snelle, pijnloze, maar vooral duurzame ontharingsmethode? Dan biedt IPL uitkomst! Het tijdperk van scheren, harsen, epileren en een geïrriteerde huid is dankzij IPL voorbij. Maar wat is IPL nu eigenlijk?

Wat is IPL?

IPL staat voor Intense Pulsed Light; hierbij wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde techniek voor definitieve ontharing. Door middel van een hoogwaardig IPL-apparaat, vernietigen de lichtflitsen - welke worden omgezet in warmte - het haarzakje. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren meer ontstaan. Gemiddeld bereik je in 8 tot 10 IPL-behandelingen een goed en glad resultaat. Haren groeien namelijk in verschillende fases en daarom kom je in tussenpozen van 4 à 6 weken langs voor een permanent resultaat. Het is veilig, een behandeling duurt niet lang en een IPL-apparaat heeft een sterkere werking dan bijvoorbeeld IPL-apparaten voor thuis. Voorkom huidbeschadiging en laat je professioneel ontharen.

Is een IPL-behandeling geschikt voor mij?

IPL is met name zeer succesvol bij haren met veel donker pigment en bij personen met een lichtere huidskleur. Blonde, rode, grijze haren en donshaar bevat minder pigment en kan soms niet geschikt zijn voor IPL. Een donkere huidskleur kan soms niet geschikt zijn voor IPL. Laat je informeren bij de IPL-specialist over de mogelijkheden. Let op: met IPL kan haarreductie tot ongeveer 90% worden bereikt. Door bijvoorbeeld hormonale veranderingen, zoals bijvoorbeeld de menopauze, kunnen slapende haartjes wakker worden. Zowel mannen als vrouwen zijn prima geschikt voor IPL.

Is IPL hetzelfde als laser?

Nee, IPL is niet hetzelfde als een laserbehandeling voor ontharing. In grote lijnen is de werking ervan hetzelfde: het pigment in de haarzakjes wordt verwarmd en vernietigd. Bij laser wordt er echter één type gebundeld licht (kleur), ofwel golflengte, gebruikt. Met IPL worden er lichtflitsen gebruikt met diverse golflengtes om de haarfollikel te vernietigen. IPL wordt dan ook gezien als de efficiëntere methode om haartjes te vernietigen: er kunnen bredere oppervlakken tegelijkertijd worden bereikt doordat het licht wordt uitgezonden in meerdere directies (golflengtes). De te behandelen zones zijn bij laser- en IPL-behandelingen vaak hetzelfde. Of je nu het tussenstuk van de wenkbrauwen, je bovenlip, oorschelpen, armen, navellijn of je tenen haarvrij wilt hebben, het is allemaal mogelijk!

Boek nu je afspraak in Den Haag

IPL is een moderne manier om die onsierlijke haren gedag te zeggen. Zeg dag tegen ingegroeide haartjes, stoppeltjes of irritaties. Voor een haarvrij, zacht huidje én meer tijd voor andere leukere dingen, maak je snel via Treatwell een afspraak voor je IPL-behandeling. In Den Haag wordt er veelal gebruik gemaakt van de IPL-methode MedCos of ELOS (radiofreqentie in combinatie met licht) en zijn er veel specialisten die jou graag afhelpen van je ongewenste haren.

In de categorie Ontharen & IPL salons in Den Haag varieert de prijs van € 3 tot € 3.000.