5 Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen)
in Eindhoven gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen) in Eindhoven

Ontharen & IPL salons in Eindhoven scoren gemiddeld:
8.6 op basis van 161 stemmen.
86
gemiddeld

Definitief ontharen in Eindhoven

Ongewenste haartjes kunnen erg vervelend zijn. Ze kunnen zorgen voor irritaties of duidelijk aanwezig zijn en je onzeker maken. Wanneer je deze haren gaat wegscheren, komen ze vaak dikker en als stoppels terug. Bovendien moet je deze handeling oneindig blijven herhalen. Het is dan makkelijker en fijner om ze definitief te laten verwijderen. In Eindhoven, de stad van het licht, kun je dit laten doen door middel van licht- of radiogolven, ook wel laserontharen genoemd. Via Treatwell kun je dan ook verschillende salons in Eindhoven vinden waar ze jou maar al te graag van deze vervelende haartjes afhelpen.

Hoe gaat definitief ontharen in zijn werk?

Bij laserontharen worden de haarzakjes van ongewenste haren op een vrijwel pijnloze manier beschadigd. Omdat het haarzakje kapot is, is het niet mogelijk dat er op die plek nog een nieuw haartje kan groeien. Echter, haren kennen verschillende groeifases. Alleen in de eerste fase van het groeiproces kan een haarzakje worden vernietigd. Daarom is het vaak nodig om meerdere behandelingen te ondergaan voor een definitieve ontharing. Tijdens een laserontharing kan er gebruik worden gemaakt van licht- of radiogolven, afhankelijk van je haar- en huidskleur. Lichtgolven werken beter bij donkere haren en een lichte huid, radiogolven werken beter bij lichte haren en een donkere huid. De golven zijn op zo’n manier afgestemd dat ze enkel het haarzakje vernietigen zonder de huid eromheen te beschadigen. Wel kan het zijn dat na de behandeling de huid wat rood ziet, maar meestal trekt dit dezelfde dag nog weg. Het wordt weliswaar aangeraden om vlak na de behandeling de zon te vermijden zodat je huid goed tot rust kan komen.

Het verschil tussen laserontharen en IPL

Hoewel bij laserontharen en IPL beide een laser met lichtgolven wordt gebruikt, is er wel degelijk een verschil tussen deze ontharingsmethodes. Het grootste verschil is de golflengte. Waar bij laserontharen gebruik wordt gemaakt van één golflengte, heeft IPL verschillende golflengtes. De golflengte van een laserapparaat kan dieper en gerichter een specifiek haartje bestrijden. Met deze methode worden dan ook voornamelijk kleine oppervlakken onthaard. Met behulp van een IPL-apparaat kan een veel groter oppervlak worden behandeld, maar door de verschillende golflengtes neemt de kracht af en worden de haarzakjes minder effectief beschadigd. Hierdoor zijn er bij IPL vaak meer behandelingen nodig dan bij laserontharen.

Boek nu jouw behandeling via Treatwell

Klinkt nooit meer scheren, geen scheerirritaties of ingegroeide haren jou als muziek in de oren? Boek dan gemakkelijk via Treatwell jouw definitieve ontharing in Eindhoven. Je kunt makkelijk verschillende salons en behandelingen vergelijken. Met behulp van reviews van eerdere klanten kun je een duidelijker beeld vormen van welke salon het beste bij jou past. Je hebt direct inzicht in de agenda’s en kunt dus een behandeling inplannen wanneer dit jou het beste uitkomt. Definitief ontharen is dé manier om in de lichtstad met behulp van lichtflitsen van jouw ongewenste haargroei af te komen.

In de categorie Ontharen & IPL salons in Eindhoven varieert de prijs van € 3,5 tot € 475.