38 Ontharen & IPL salons (IPL)
in Rotterdam gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van The Wax Bar Rotterdam vinden:
Ik had de afspraak verzet naar volgende week woensdag!Ellen
Vriendelijke mensen Die weten waar ze over pratenLouis

Wat andere mensen van Beautysalon Meltem vinden:
Zeer vriendelijke ontvangst, prima behandeling!Anja
Ben super geholpen en heel tevredenBojana

Wat andere mensen van Crystal Sun, Hair & Beauty vinden:
Vriendelijke vrouw , ze deed haar werk uitstekend . ik heb niks te klagenSue-Ann
Zeer vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over de wax behandeling.Nicole

Wat andere mensen van Kristal Beautycare vinden:
Prima salon, lieve eigenaresse en waar voor je geld!Anne-Sophie
Super vriendelijke Mevrouw, werkt netjes en goed.Zahra

De beste Ontharen & IPL salons (IPL) in Rotterdam

Ontharen & IPL salons in Rotterdam scoren gemiddeld:
8.5 op basis van 1.724 stemmen.
85
gemiddeld

IPL in Rotterdam

Droom jij ook van een gladde en haarloze huid? Kies dan voor definitief ontharen door middel van IPL behandelingen. Zo hoef je je nooit meer druk te maken om die vervelende ongewenste haartjes. In Rotterdam zijn er genoeg beautysalons die jou kunnen helpen om deze droom uit te laten komen.

Hoe werkt IPL?

IPL is een snelle, veilige, pijnloze en effectieve methode van definitief ontharen. IPL staat voor Intense Pulse Light. Bij deze techniek wordt een flitslamp gebruikt die hele sterke lichtflitsen geeft. Door de warmte die deze lichtflits afgeeft, wordt het pigment geabsorbeerd en het haarzakje beschadigd. Dit heeft als effect dat het haartje nooit meer terugkomt. Er kunnen meerdere haren tegelijk worden behandeld, hierdoor is IPL ontharen een relatief kort proces en zijn ook grotere gebieden snel te behandelen. De techniek kan toegepast worden op verschillende plaatsen op het lichaam. In Rotterdam kun je terecht voor behandelingen van bijvoorbeeld je bovenlip, hele rug, bikinilijn, Brazilian en onderbenen, er worden zelfs ‘full body’ IPL treatments aangeboden. Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt voor het optimale resultaat, hangt af van de haardichtheid en -groeisnelheid van het lichaamsdeel dat je wilt laten behandelen. Daarnaast verschilt het ook per persoon.

IPL versus waxen

Bij waxen wordt er met behulp van een spatel warme wax op de huid aangebracht en, eenmaal afgekoeld, tegen de haargroei in van de huid afgetrokken. Je hebt met deze techniek dus direct resultaat. Maar het probleem is dat je na ongeveer 4 weken weer een vrij pijnlijke behandeling moet ondergaan. Dat is bij IPL niet het geval, hier heb je misschien niet direct resultaat, maar het boekt wel het beste resultaat op de lange termijn. Bovendien zijn de behandelingen nagenoeg pijnloos. Ook zul je uiteindelijk goedkoper uit zijn met IPL. Al lijkt het misschien in het begin een grote investering, het zal wel een goede investering zijn. Denk maar eens aan het aantal waxbeurten dat je anders nog de rest van je leven zult moeten ondergaan en betalen!

Rotterdam the place to be

Rotterdam is een bruisende en veelzijdig stad, waar je ontzettend goed kunt eten, allerlei soorten kunst kunt bewonderen en heerlijk kunt shoppen. Ook kun je in deze stad uitstekend terecht voor IPL behandelingen. Vooral in het Oude Westen, Kralingen, Zuidplein en het levendige centrum, vind je een groot aantal in IPL gespecialiseerde salons waar in de meeste gevallen vrouwen én mannen welkom zijn. In Rotterdam worden de behandelingen vaak in een voordeelpakketten of met een speciale actieprijs aangeboden. Neem dus een kijkje op treatwell.nl om het beste offer voor jou te selecteren.

Boek nu

Dus, ben jij al die ongewenste of overmatige haargroei helemaal zat? Gun jezelf een heerlijk gladde huid en maak nu een afspraak voor een IPL behandeling bij een van de gespecialiseerde Rotterdamse salons. Je zult veel kostbare tijd besparen en zult die vervelende haartjes nooit meer terugzien!

In de categorie Ontharen & IPL salons in Rotterdam varieert de prijs van € 2,5 tot € 490.