1 Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen)
in Utrecht gevonden

De beste Ontharen & IPL salons (Definitief ontharen) in Utrecht

Definitief ontharen in Utrecht

Lichaamshaar. Iedereen wordt ermee geboren, de een heeft er wat meer van dan de ander. Op sommige plekken wil je niet dat het uitvalt, op andere plekken zou je willen dat het er nooit had gezeten. Voor het laatste geval bestaat er definitief ontharen. Waar lichaamshaar vroeger functioneel was, is het tegenwoordig heel normaal om ongewenste haartjes te verwijderen. Of het nou om overbeharing gaat, opvallende haren of haren die er eigenlijk niet horen te zitten, het kan allemaal worden verwijderd. Via Treatwell zijn er verschillende salons in Utrecht die lichaamshaartjes definitief kunnen verwijderen.

Hoe werkt definitief ontharen?

Je kunt ongewenste haartjes verwijderen door met een scheermes aan de gang te gaan, maar het is veel makkelijker om het definitief te laten verwijderen. Dit kan door middel van laser ontharen, IPL of elektrisch ontharen. Het zijn verschillende technieken, maar bij alle technieken draait het om het vernietigen van het haarzakje. IPL doet dat door middel van lichtflitsen, laserontharen door middel van een laser en elektrisch ontharen door middel van kleine stroomstootjes. Het vernietigen van alle haarzakjes lukt niet direct in één behandeling. Lichaamshaar groeit namelijk in drie fases; de groeifase, overgangsfase en rustfase. Omdat haarzakjes enkel te vernietigen zijn wanneer de haartjes in de groeifase zitten, heb je bij definitief ontharen meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Daarnaast ligt het ook aan je huids- en haarkleur hoeveel behandelingen je precies nodig zult hebben. Wees gerust, de behandelingen zijn vrijwel pijnloos en geschikt voor alle huidtypes.

Weg met die overbeharing

Hoewel lichaamshaar in principe geen kwaad kan, is het tegenwoordig maatschappelijk geaccepteerd om het volledig weg te halen. Bij vrouwen geldt dit voornamelijk bij de benen, oksels en bikinilijn. Daarnaast is het niet vreemd om zowel bij mannen als vrouwen overbeharing weg te halen. Denk bijvoorbeeld aan haartjes op de armen, buik, rug, borst of billen. Maar ook in het gezicht kan gebruik worden gemaakt van definitief ontharen. Je gezicht is het meest aanwezige deel van je lichaam, waardoor het storend kan zijn om hier ongewenste haargroei te hebben. Nooit meer donkere haren en stoppels bij het tussenstuk bij je wenkbrauwen, bovenlip of kin. Ideaal!

Ga voor die gladde huid

Geen harde stoppels, scheerwondjes of ingegroeide haartjes meer. Klinkt als een droom, maar via Treatwell kun je dit ook echt waarmaken. Op treatwell.nl vind je diverse salons in Utrecht waar je je ongewenste haartjes definitief kunt laten verwijderen. Er worden verschillende ontharingstechnieken aangeboden, dus het is belangrijk dat je een techniek kiest die het beste bij jou past. Ga voor een gladde huid die gezien mag worden in Utrecht en boek nu een afspraak!