12 Ontharen & IPL salons (IPL)
in Utrecht gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Beautyfabrique vinden:
Vriendelijke behandeling en zeker voor herhaling vatbaar!!!!Bernadette
Prettige vriendelijke behandeling gehad. Kennis van zaken.Annelieke

De beste Ontharen & IPL salons (IPL) in Utrecht

Ontharen & IPL salons in Utrecht scoren gemiddeld:
8.4 op basis van 392 stemmen.
84
gemiddeld

Langdurige ontharing in Utrecht

Scheren, waxen, harsen, epileren… We zijn er wekelijks maar druk mee. Gelukkig is er een manier van duurzame ontharing om af te rekenen met ongewenste haargroei: IPL. Bij IPL, ofwel Intense Pulsed Light, wordt er in korte tijd met een IPL-apparaat gepulseerde lichtflitsen uitgestraald op de te behandelen zone. Het pigment in de haartjes absorberen dit licht en zetten deze om in warmte, waardoor de haarzakjes worden vernietigd. Het resultaat na een behandeltraject: een heerlijk gladde bikinilijn, oksels, bovenlip of benen. IPL is ook bijzonder geschikt voor mannen die gedag willen zeggen tegen overbeharing op de buik, rug, armen, maar ook baard. Op treatwell.nl vind je professionele salons in Utrecht waar je terechtkunt voor IPL-behandelingen.

Hoe gaat een behandeltraject IPL in zn werk?

Helaas ben je met 1 behandeling niet haarvrij. Omdat haren in een cyclus groeien, zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal en duurzaam resultaat. Met IPL kan je tot 90% haarreductie verwachten. Haartjes blijven langdurig weg, maar inactieve haarzakjes kunnen na verloop van tijd weer actief worden, bijvoorbeeld door hormonen. Bij het intakegesprek kan jouw specialist je alles vertellen over de te verwachten resultaten en het aantal benodigde behandelingen. Het aantal behandelingen, maar ook de tussenpozen daarvan liggen natuurlijk aan de plek waar je je wilt laten ontharen, je haargroei en wat je wensen zijn. Gemiddeld zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig en kom je om de 4 tot 6 weken terug. Na de kuur heb je langdurig plezier van je silky smooth legs, zonder irritatie, wondjes of dikke stoppels!

Wanneer neem je lasertherapie of IPL?

Laserontharen en ontharen met IPL, is dat niet hetzelfde? Ja en nee. In principe worden er bij beide ontharingsmethodes lichtenergie omgezet in warmte, met als gevolg vernietiging van de haarfollikel waardoor nieuwe haartjes niet meer kunnen ontstaan. IPL maakt gebruik van verschillende golflengtes (meerdere kleuren) licht, waardoor grotere oppervlaktes in één keer makkelijk en snel kunnen worden behandeld. Het licht van de laser is gebundeld en straalt één dunne en sterke straal uit. IPL is niet geschikt voor de donkere huid, maar met een laserbehandeling met aangepaste instellingen kan een donkere huid worden behandeld. Let erop dat lichtblond, grijs, wit en rood haar te weinig pigment (melanine) heeft, waardoor er geen behandeling mogelijk is. Bij beide treatments dien je meerdere behandelingen te ondergaan voor een optimaal resultaat.

Ga voor glad in Utrecht met IPL

In Utrecht werken IPL-salons onder andere met de professionele IPL-apparaten van Xenon en MedCos IPL. Met MedCos IPL wordt er gebruik gemaakt van een database die jouw klantgegevens bewaart. Handig om terug te zien met welke instellingen je je vorige behandeling bent ondergaan! Ook kan de MedCos IPL in zeer korte tijd veel vermogen opwekken. MedCos staat dus voor supersnel, effectief en krachtig. Ontdek de overige vele voordelen van IPL en boek nu je afspraak voor een gladde en haarloze huid! Te veel haar? IPLen maar!

In de categorie Ontharen & IPL salons in Utrecht varieert de prijs van € 7,5 tot € 1.250.