Kalkovenweg 52, Alphen aan den Rijn

3
Reviews
50 %
boekt nogmaals
Prijs/Kwaliteit 6.5
65% Complete
Ambiance 6.0
60% Complete
Service 8.5
85% Complete
 • geverifieerd
  boekt de volgende keer weer bij Orange Wellness Club
  wat een makkelijke en snelle manier van reserveren
  Prijs/Kwaliteit
  90% Complete
  9.0
  Ambiance
  90% Complete
  9.0
  Service
  100% Complete
  10
  93

 • Vier keer geweest en drie keer iets gestolen. Eerste keer niet uitgegaan van opzet (handdoek, zou per ongeluk kunnen zijn). Dat was tweede keer al iets onwaarschijnlijker (badjas met naam opdruk) en nu derde keer een pot scrubzout. Die neem je niet "per ongeluk" mee. Terwijl het alle keren bijzonder rustig was. Bij de receptie krijg je niet meer te horen dan "wat vervelend" en "u kunt van de week even bellen of het soms terecht is" wat alle keren uiteraard niet het geval was. Wordt niks mee gedaan, niet genoteerd of bezoekers geattendeerd. Bijzonder dus. Niet heen gaan of extreem goed op je spullen letten, wat het niet heel ontspannen maakt.
  Prijs/Kwaliteit
  70% Complete
  7.0
  Ambiance
  50% Complete
  5.0
  Service
  20% Complete
  2.0
  47
 • geverifieerd
  Het saunacomplex is te klein. Alles op en in elkaar. Te veel traplopen en te weinig ruimte om te relaxen. Al met al niet genoten.
  Prijs/Kwaliteit
  40% Complete
  4.0
  Ambiance
  30% Complete
  3.0
  Service
  70% Complete
  7.0
  47
  Orange Wellness Club reageerde op 23 maart 2015:
  Beste Andre Schippers, vervelend om te lezen dat u geen fijne ervaring hebt gehad bij Orange. Voor een eventueel vervolg bezoek zou u de lift kunnen gebruiken naar het eerste en tweede saunaplein. Om het zwembad en het dakterras (waar u zomers ook heerlijk kunt relaxen) te bereiken zal u wel de trap moeten gebruiken. Met vriendelijke groet Orange Wellness Club