41 Overige Salons (Acupunctuur)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Massage Studio Jordaan vinden:
Was een hele relaxte sfeer en goede massage :-)Floor
prachtige ruimte en heeerlijke massage!!saskia

Wat andere mensen van Ma Belle Beauty en Permanent Make-up vinden:
Goede en professionele behandeling gehad, zeer tevreden!Floortje
Behandeling was zeer geslaagd. Lieve specialiste.Lauren

De beste Overige Salons (Acupunctuur) in Heel Nederland

Overige Salons in Heel Nederland scoren gemiddeld:
9.1 op basis van 1.134 stemmen.
91
gemiddeld

Acupunctuur word ook wel als ‘’alternatieve’’ therapie gezien, maar eigenlijk is het een van de meest bekende en gerespecteerde Chinese vormen van genezingstherapie. Acupunctuur kan verschillende aandoeningen verhelpen zoals migraine, depressie en slaapproblemen. Lees nu verder om erachter te komen waarom je acupunctuur zeker een keer moet proberen.

Hoe werkt acupunctuur?

Tijdens een acupunctuur sessie plaatst de specialist hele kleine naaldjes op specifieke punten van je lichaam. Het doel hiervan is om de gezonde stroom van qi (levenskracht) vrij te laten stromen in het lichaam. Acupunctuur bevrijd energie die vast zit in het lichaam en maakt blokkades los. Zodra je qi vrij stroomt kan je leven weer stress- en pijn vrij zijn.

Wat gebeurt er tijdens een acupunctuur sessie?

Je zal vast wel gehoord hebben dat de ogen veel vertellen over de ziel? Volgens chinese medici is het de tong die je het meest verteld over de gezondheid, er is dus een grote kans dat de acupuncturist je zal vragen om je tong uit te steken tijdens het consult.

De behandeling zelf kan zittend of liggend plaatsvinden, dit ligt aan het gedeelte dat behandeld wordt. Zodra je comfortabel ligt of zit zullen er rond de 6 tot 20 naalden op speciale plekken geplaatst worden, soms worden deze naalden gedraaid, de naalden blijven 5 tot 20 minuten zitten.

Bang voor naalden? De naalden die gebruikt worden bij acupunctuur worden vele malen minder diep in de huid geplaatst dan bij injecties. Je zult dus niet dezelfde pijn ervaren.

Sommige naaldjes zul je misschien niet eens voelen, je zult een klein prikje voelen wat gevolgd zal worden door een tinteling. Als je geluk hebt kan je er zelfs een klein beetje adrenaline van krijgen en een natuurlijke high ervaren.

De vele voordelen van Acupunctuur

  • Veel mensen merken een sterke afname van migraine na een acupunctuur behandeling
  • Acupunctuur kan een grote verlichting geven bij chronische pijn of artritis
  • Na een behandeling voel je je uitgerust en is stress niet meer aanwezig

Is acupunctuur ook geschikt voor mij?

Acupunctuur is geschikt voor iedereen. Het kan toegevoegd worden bij een andere behandeling van een medische conditie, als preventieve maatregel of om een goede gezondheid te behouden.

Het is wetenschappelijk bewezen dat acupunctuur kan helpen bij rugpijn, tandpijn, hoofdpijn en artritis bij de gewrichten. Acupunctuur is zelfs geschikt voor kinderen en adolescenten.

Afvallen met behulp van acupunctuur

Overgewicht kan verschillende oorzaken hebben, wat een acupuncturist kan doen is je hongergevoel minder maken en je innerlijke rust en wilskracht sterker maken. Naast dat acupunctuur je kan helpen met afvallen kan het er ook voor zorgen dat je beter slaapt, je fitter voelt en beter in je vel zit.

Stoppen met roken door middel van acupunctuur

Een uur na het roken is er al een groot gedeelte van de nicotine uit het bloed, dit geeft je onthoudingsverschijnselen en kan stress veroorzaken. Acupunctuur beïnvloedt je zenuwstelsel op zo een manier dat de onthoudingsverschijnselen minder worden en dat het mogelijk wordt om te stoppen met roken.

Boek nu je acupunctuur sessie bij Treatwell

Wil je meer weten over acupunctuur? Boek dan nu een acupunctuur behandeling bij een van onze specialisten. Bij Treatwell kun je tot 24 uur voor aanvang je boeking kosteloos wijzigen. Ook heeft Treatwell het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt.

In de categorie Overige Salons in Heel Nederland varieert de prijs van € 17,5 tot € 1.395.