18 Overige Salons (Anti-transpiratie)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Overige Salons (Anti-transpiratie) in Heel Nederland

Overige Salons in Heel Nederland scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 384 stemmen.
90
gemiddeld

Last van overmatig zweten? Deze aandoening heet: ‘’Hyperhidrosis’’. We kennen het allemaal wel, non-stop zweten op hele hete dagen of na een heftige work-out. Maar, voor sommige mensen is transpiratie een permanent probleem. Lees nu verder wat je eraan kunt doen of boek nu je anti-transpiratie treatment!

Last van Hyperhidrosis?

Overmatig zweten oftewel Hyperhidrosis is een aandoening die een negatieve impact kan hebben op je sociale leven. Sommige mensen met Hyperhidrosis kunnen het in bedwang houden door bijvoorbeeld pittig eten te vermijden, geen alcohol te drinken en geen strakke of warme kleding te dragen.

Heb je deze maatregelen al getroffen en heb je nog steeds heel erg last van overmatige transpiratie? Maak je dan niet druk want er is iets tegen te doen! Er zijn een aantal behandelingen die jou kunnen helpen bij het stoppen met zweten.

Botox

Dacht je dat botox alleen geschikt was voor mensen die rimpels willen voorkomen? Botox helpt niet alleen het tegengaan van rimpels maar het blokkeert ook de signalen die de hersens sturen naar de zweetklieren, hierdoor wordt tot wel 95% van de zweet productie verminderd.

Medicijnen

Als botox niet effectief is voor jou kun je ook medicijnen proberen, er bestaan speciale medicijnen die ervoor zorgen dat de zweetklieren inactief worden. Check wel eerst bij je huisarts of je geschikt bent voor deze medicijnen.

Chirurgische verwijdering van de zweetklieren

Het stoppen van Hyperhidrosis door middel van een operatie wordt alleen aangeraden als je er een extreme vorm van hebt. Tijdens de operatie zal de chirurg de zweet klieren verwijderen door ze eruit te snijden of eruit te zuigen door middel van speciale apparatuur. Wil je graag een soortgelijke behandeling ondergaan? Neem dan contact op met je huisarts om te kijken of je er geschikt voor bent.

Stappen die je kunt ondergaan om hevige transpiratie tegen te gaan!

Draag geen zware kleding waar zweet in gevangen wordt, draag in plaats daarvan lichte, luchtige stoffen zoals zijde en katoen. Neem ook altijd een extra shirt mee als je weet dat je gaat sporten of naar een warme plek gaat. Je voeten kunnen ook erg zweten dus draag sokken die de vocht van je voeten af zullen nemen (Merino wol en Polypro zijn hierbij goede keuzes).

Gebruik elke dag tijdens het douchen een anti-bacteriële zeep zodat de bacteriën die je onaangename geurtjes geven goed in bedwang worden gehouden, droog jezelf goed af na het douchen en gebruik daarna een goede deodorant.

Bestel geen extra grote burrito met extra pittige saus bij je favoriete mexicaanse restaurant! pittig eten en alcohol laten je enorm zweten, net als thee en koffie.

Boek nu je anti-transpiratie behandeling bij Treatwell

Overmatig zweten is heel erg vervelend, gelukkig kan je er via Treatwell iets aan laten doen. Treatwell heeft het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt. Ook biedt Treatwell je keuzevrijheid: je kunt online of in de salon betalen. Lees de vele geverifieerde salon reviews online zodat je een goede keus kunt maken.

In de categorie Overige Salons in Heel Nederland varieert de prijs van € 5 tot € 2.999.