55 Overige Salons (Orthomoleculaire therapie)
in Heel Nederland gevondenLocatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van fitterleven boutique spa & gym vinden:
weer een super mooie kleur en een heerlijke handscrub . Top !sandra
Heerlijke behandelingen . Lekkere koffiepetra

Wat andere mensen van Bs Balance vinden:
Ik kijk al weer uit naar de volgende keer!Eveline
Super lieve vrouw en ze masseert geweldigdanielle

De beste Overige Salons (Orthomoleculaire therapie) in Heel Nederland

Overige Salons in Heel Nederland scoren gemiddeld:
9.0 op basis van 604 stemmen.
90
gemiddeld

Merk je dat je steeds vaker moe bent en dat je fysiek en geestelijk wel een oppepper kunt gebruiken? Dan is een verandering in je voeding misschien wel een goede tip! Hoe je eruit ziet en hoe jij je voelt is een weerspiegeling van wat je naar binnen krijgt qua voeding. Boek nu een orthomoleculaire therapie behandeling en kom erachter hoe jij jouw lichaam van binnenuit kunt herstellen.

Wat is orthomoleculaire therapie?

Voldoende gezonde voeding door middel van een goed voorbereid, voedingsrijk, gezond dieet zorgt ervoor dat het lichaam in balans blijft. Een specialist zal een plan voor jouw lichaam opstellen dat bestaat uit advies over je lifestyle, supplementen, hydratatie en hoe jij je lichaam genoeg rust geeft. Met deze adviezen zorgt orthomoleculaire therapie voor een optimale gezondheid.

Het verschil tussen orthomoleculaire therapie en normale geneeskunde

In de normale geneeskunde probeert men van ziektes of andere aandoeningen af te komen door middel van externe factoren zoals medicijnen of operaties. Bij orthomoleculaire therapie gaat men ervan uit dat het lichaam van zichzelf al heel krachtig is en dat het ondersteund moet worden met de juiste middelen zoals gezonde voeding en beweging. Door deze middelen in te zetten kan het lichaam zelf ziektes of aandoeningen bestrijden en elimineren.

Hoe werkt orthomoleculaire therapie?

Onze lichamen zijn heel goed in staat om het balans te herstellen, zolang ze de juiste brandstof hebben. De specialist zal een paar dingen onderzoeken zoals:

  • 1: Zijn er voedingstekorten in het lichaam?
  • Welke voeding zal jouw gezondheid op peil brengen en daar houden?
  • Wanneer is jouw lichaam weer in balans?

Ook zal de specialist je gezondheid en dieetgeschiedenis onderzoeken, met al deze informatie zal de specialist je gezondheid goed kunnen beoordelen.

De voordelen van orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie is goed voor de geest en voor het lichaam, het is heel belangrijk om te weten wat de benodigdheden zijn van jouw lichaam. Zodra je dit weet snap je misschien waarom je bijvoorbeeld steeds ziek word of waarom jij je voortdurend moe voelt. De specialist zal je lichaam onderzoeken en aantonen wat voor voedingstekorten je hebt. Zodra jij jouw lichaam geeft wat het nodig heeft begint het helingsproces vanbinnen waardoor je je veel beter gaat voelen en er ook veel beter uit gaat zien.

Is orthomoleculaire therapie geschikt voor mij?

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, iedereen heeft er voordeel aan om het beste uit zijn of haar lichaam te halen, daarbij verbeter je ook je mentale en emotionele gezondheid. Orthomoleculaire therapie is eigenlijk een soort master-class in; Hoe haal ik het meeste uit mijn lichaam en gezondheid.

Wil je ook een speciaal plan waarmee je precies weet hoe jij het meeste uit jouw lichaam haalt? Boek dan nu een behandeling orthomoleculaire therapie bij een van de specialisten via Treatwell! Treatwell heeft het grootste aanbod van salons bij jou in de buurt.

In de categorie Overige Salons in Heel Nederland varieert de prijs van € 21 tot € 625.