39 Overige Salons (Tatoeage verwijderen)
in Heel Nederland gevonden



Locatie


Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Overige Salons (Tatoeage verwijderen) in Heel Nederland

Overige Salons in Heel Nederland scoren gemiddeld:
8.9 op basis van 700 stemmen.
89
gemiddeld

Tattoo’s kunnen heel mooi staan, misschien heb je al een lange tijd een tattoo of voel je de verbintenis met de tattoo niet meer en wil je er van af? Dat kan! Tattoo’s zijn permanent maar de hedendaagse technologie weet ze heel goed te verwijderen. Boek nu een behandeling om je tattoo te verwijderen of lees verder!

Tatoeages verwijderen met laser behandelingen

De beste methode om tatoeages te verwijderen is door middel van laser behandelingen. Via de laser wordt er licht op de huid gezet, dit licht wordt geabsorbeerd door de inkt. De inkt wordt vervolgens door het licht van de laser opgebroken in kleine moleculen, waarna het lichaam ze weer kan afbreken.

Is de laserbehandeling schadelijk voor mijn huid?

De laserbehandeling beschadigd de huid niet maar het kan wel wat branderig of onaangenaam aanvoelen. De tijdsduur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied en de grootte van de tattoo. Tijdens het consult zal de specialist je vertellen na hoeveel behandelingen de tattoo compleet verwijderd zal zijn.

Laserbehandelingen zijn erg effectief voor het verwijderen van tatoeages, onderzoek heeft aangetoond dat lasers tatoeages in hun geheel kunnen verwijderen zonder de huid te beschadigen.

Wat kan ik verwachten tijdens een laser behandeling?

  • Je krijgt oogkapjes op om je ogen te beschermen tegen het licht van de laser
  • Er zal een test uitgevoerd worden die de specialist duidelijk zal maken op wat voor sterkte de laser zal moeten stralen om effectief te zijn
  • De behandeling wordt niet als pijnlijk omschreven, mensen omschrijven het gevoel meestal als een elastiekje tegen de huid
  • Na de behandeling wordt de huid gekalmeerd met ijs. Het behandelde gebied moet worden ingesmeerd met een antibioticacrème en met een goede zonnefactor om de huid te beschermen tegen de zon

Hoe lang duurt de behandeling?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt voordat de tattoo compleet verwijderd is hangt af van een aantal factoren: de grootte van de tattoo en de kleur van de tattoo. Voordat je met de behandelingen begint is er altijd een consult waarin de specialist je alles zal uitleggen en al je vragen zal beantwoorden. De behandeling wordt aangepast aan jou omdat elke tattoo en huid een andere behandeling nodig heeft.

Voor het verwijderen van tattoos worden er verschillende lasers gebruikt. Dit komt doordat sommige lasers bepaalde kleuren beter kunnen verwijderen dan andere lasers. De meest voorkomende lasers die gebruikt worden bij het verwijderen van tattoo’s zijn de NdYag laser, de Alexandrite en de Ruby laser.

Ik heb een lage pijngrens, kan ik verdoving krijgen?

De meeste mensen hebben geen verdoving nodig, maar als je dit toch graag wilt dan kun je een verdovingscrème of een pijnstiller gebruiken.

De hersteltijd na de behandeling

De hersteltijd na een behandeling is meestal een paar dagen, het kan zijn dat de huid een beetje rood of schilferig is de dagen na de behandeling. Na de behandelingen loop je geen risico op littekens, wel is het belangrijk dat de huid compleet hersteld is voordat je verder gaat met de volgende behandeling.

Treatwell heeft het grootste aanbod van specialisten bij jou in de buurt! Je kunt tot 24 uur voor aanvang de boeking kosteloos wijzigen op onze website. Ook bieden we je keuzevrijheid, je kunt online betalen of in de salon. Boek nu een behandeling tatoeage verwijderen bij één van onze specialisten!

In de categorie Overige Salons in Heel Nederland varieert de prijs van € 6,5 tot € 2.999.