Julianalaan 39, Harderwijk, 3843CA
Morgen open: 11:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Roy heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Hij is een echte vakman met een no-nonsens benadering. Daar hou ik van. De behandeling was zo goed als pijnloos. De effecten duidelijk merkbaar. Ik ga graag weer terug!
Er word goed geluisterd naar je verhaal en met welke klachten je komt. Goed uitgelegd wat er door middel van acupunctuur aan gedaan kan worden. Behandeling is goed en netjes.

Ontmoet het team

Roy
Acupuncturist-Shiatsutherapeut

Over

Het behandelen van het gezicht om rimpels, andere oneffenheden en verkleuringen van het aangezicht te verhelpen met behulp van kleine acupunctuur-naalden op het gezicht en shiatsu op het aangezicht + halsgebied. Dit leidt tot een verbeterde doorbloeding en daarmee een gladdere huid van het gezicht en hals. Tevens heeft het als neveneffect een algemene ontspanning.

Behandelingen

Massage
Lichaam

Over

Acupunctuur & Zo
Julianalaan 39
3843CA Harderwijk

Bij Acupunctuur & Zo kun je terecht voor een goede gezondheid op natuurlijke wijze. Door middel van gezichtsacupunctuur en Japanse drukpuntmassage op het gezicht wordt de schoonheid van jouw gezicht op een positieve manier beïnvloed. Eigenaar Roy heeft zich gespecialiseerd in deze technieken en heeft dan ook jarenlange ervaring. De behandelingen worden uitgevoerd vanuit een holistisch principe waarbij psyche, emoties en het lichaam een belangrijke rol spelen. Daarnaast worden klachten verminderd of zullen ze hiermee verdwijnen.

MaMaandag
11:0021:00
DiDinsdag
16:0020:00
WoWoensdag
09:3013:30
DoDonderdag
11:0021:00
VrVrijdag
10:0014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt