Aida de Jong Huidverbetering en Lichaamsverzorging

4,3
35 reviews
Arendshorst 7, Ede, 6714LV
Morgen open: 09:30 - 16:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,3
35 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel aardig en vriendelijk ontvangen. Je wordt gelijk gerustgesteld en het zetten gebeurd super voorzichtig en relaxed , daarnaast ook super gezellig. Wimpers zijn mooi en precies wat ik wilde dus er wordt goed geluisterd naar je wensen. Kort gezegd: Super fijne en goede service
Altijd vriendelijk en professioneel!
Toon reactie salon...
Gisteren weer one by one wimpers laten zetten. Aida is een lieve vrouw, neemt de tijd en gebruikt fijne cashmere lashes. Ben heel erg tevreden met het resultaat en krijg veel complimenten. Ik ben blij met mijn nieuwe wimpers!
Toon reactie salon...
Gisteren een afspraak gehad, wimpers laten zetten die er niet uit zien. Allemaal gaten erin. Alle wimpers na een kant toe en veel te veel Krul. Het is gewoon echt niet mooi gezet.ze vallen er een voor een Nu al af. Ben met Aida in gesprek gegaan. Van haar moest ik het maar met treatwell regelen. Ik regel met treatwell dat ik mijn geld terug kan krijgen. Vervolgens gaat Aida hier niet mee akkoord. En zegt tegen mij nogmaals dat ik het maar met treatwell moet regelen. Nu ben ik geblokkeerd op watsapp en neemt ze haar telefoon niet meer op. Echt schandalig!!! Verder heb ik een luxe gezichtsbehandeling gehad. Er stond een uur voor maar ze was binnen 40 minuten klaar terwijl ze ook nog 3 keer buiten was gaan roken. Haar handen roken inderdaad naar rook. Hier kom ik dus echt nooit meer terug!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Aida
Schoonheidsspecialist
4.6
18 reviews

Over

Welkom in Aida de Jong schoonheidssalon voor dames! Ik ben een Latijns-Amerikaanse vrouw die in Ede woont, en ik werk met veel plezier omdat ik van mijn werk houd en het is heel leuk om Nederlandse dames al mijn kunst te laten zien met mijn alternatieve esthetiek behandelingen ! Ik ben vriendelijk, geduldig, visionair en perfectionist.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Aida de Jong Huidverbetering en Lichaamsverzorging
Arendshorst 7
6714LV Ede

Aida de Jong Huidverbetering en Lichaamsverzorging is een beauty- en massagesalon aan de Arendshorst in Ede. Ze behandelen alleen vrouwen en staan bekend om de zorg, de ervaring en de innovatieve behandelingen. Als vrouw kun je hier terecht voor bijvoorbeeld lypossage, afslankmassage, cellulitismassage, lymfedrainage, diverse ontspanningsmassages, gezichtsbehandelingen en wimperextensions.

MaMaandag
09:3016:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
10:0014:00
DoDonderdag
09:3019:00
VrVrijdag
09:3015:00
ZaZaterdag
09:3013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt