Aissa Haarmode

Strijpsestraat 206 b, Eindhoven, 5616GX

Aissa Haarmode heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Aissa Kapperszaak

441 reviews
Strijpsestraat 206 A , Eindhoven

Kapsalon Suus

1548 reviews
St Theresiastraat 4 , Eindhoven

Who’s She

25 reviews
Strijpsestraat 150, Eindhoven

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

2,8
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Deze kapper is niet meer aangesloten bij Treatwell werd mij verteld. Ik had een bevestiging van een afspraak gekregen, maar bij aankomst hoorde ik dat ze dat systeem niet meer gebruiken. Ze deden blijkbaar sowieso niet meer aan afspraken. Ik kon wel wachten, maar dat zou dan 1,5 uur duren... Niet meer terug dus
Reservering gemaakt om 15:45. Bij aankomst in de salon werf mij gemeld dag ik om 18u aan de beurt zou zijn. Mij lijkt het beter om geen reserveringen meer te accepteren.
Fijn een afspraak maken op een zondag denk je dan. Zijn ze gesloten.
Ik heb een week van tevoren geboekt om mijn wenkbrauwen te laten epileren met draad. De afspraak was vandaag om 13 uur. Omdat het druk was en ik om 13.10 uur nog niet aan de beurt was vroeg ik hoe lang het nog duurde omdat ik een afspraak had. Er wordt iemand gebeld om te helpen dus ik moet nog een kwartier wachten. Om half 2 zit ik uiteindelijk in de stoel en zeg dat ik voor epileren kom. Blijkt de betreffende dame niet aanwezig te zijn! Ze kunnen haar wel bellen maar ze kan pas om 15 uur komen! Ik gaf aan een week van te voren geboekt te hebben en ergens anders heen te gaan. Men scheen niet niet door te hebben (gekregen) dat ik een afspraak had. Ronduit slecht!
Gezellige sfeer, en zeer moor resultaat. De prijs kwaliteit is uitmuntend
Toon meer reviews...

Over

Aissa Haarmode
Strijpsestraat 206 b
5616GX Eindhoven

Aissa Haarmode aan de Strijpsestraat in Eindhoven is een kapsalon speciaal voor mannen. Je kunt hier terecht voor een goede knipbeurt of voor het scheren of modelleren van je baard. Eigenaar Aissa heeft meer dan 10 jaar ervaring en persoonlijkheid, goede communicatie, vernieuwing, service en kwaliteit staan bij hem hoog in het vaandel. Voor een passend kapsel en een nette, goed verzorgde baard ben bij hem dus in goede handen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten