Reviews

2,8
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Reservering gemaakt om 15:45. Bij aankomst in de salon werf mij gemeld dag ik om 18u aan de beurt zou zijn. Mij lijkt het beter om geen reserveringen meer te accepteren.
Anoniem
2 maanden geleden
Fijn een afspraak maken op een zondag denk je dan. Zijn ze gesloten.
Anoniem
één jaar geleden
Ik heb een week van tevoren geboekt om mijn wenkbrauwen te laten epileren met draad. De afspraak was vandaag om 13 uur. Omdat het druk was en ik om 13.10 uur nog niet aan de beurt was vroeg ik hoe lang het nog duurde omdat ik een afspraak had. Er wordt iemand gebeld om te helpen dus ik moet nog een kwartier wachten. Om half 2 zit ik uiteindelijk in de stoel en zeg dat ik voor epileren kom. Blijkt de betreffende dame niet aanwezig te zijn! Ze kunnen haar wel bellen maar ze kan pas om 15 uur komen! Ik gaf aan een week van te voren geboekt te hebben en ergens anders heen te gaan. Men scheen niet niet door te hebben (gekregen) dat ik een afspraak had. Ronduit slecht!
Anoniem
één jaar geleden
Gezellige sfeer, en zeer moor resultaat. De prijs kwaliteit is uitmuntend
Anoniem
één jaar geleden
Osio
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Aissa Haarmode
Strijpsestraat 206 b
5616GX Eindhoven

Aissa Haarmode aan de Strijpsestraat in Eindhoven is een kapsalon speciaal voor mannen. Je kunt hier terecht voor een goede knipbeurt of voor het scheren of modelleren van je baard. Eigenaar Aissa heeft meer dan 10 jaar ervaring en persoonlijkheid, goede communicatie, vernieuwing, service en kwaliteit staan bij hem hoog in het vaandel. Voor een passend kapsel en een nette, goed verzorgde baard ben bij hem dus in goede handen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt