Allure Beauty Clinic Reviews

Abraham Kuijperlaan 51A, Rotterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

3,4
16 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
1e keer tevreden en prettig geholpen, nagels bleven lang goed. Tweede afspraak werd niet afgezegd. Stond voor dichte deur terwijl iemand binnen behandeling kreeg, ook na aankloppen en bellen geen reactie. Bleek al paar dagen ziek thuis, vervelend natuurlijk maar qua klantenservice zou het fijn zijn dat je dan geen afspraak kan maken of dat deze tijdig wordt afgezegd.
Mijn afspraak was niet bekent
Super mooie nagels voor een hele mooie prijs + ik heb een super gezellig middag gehad daar.
Ik heb eerder gelezen dat een klant een afspraak bij Allure had maar bij aankomst wist de dame (Allah) niets van de afspraak af. Dit is mij ook gebeurd. Een fout van Treatwell werd gezegd. Dit kan echt niet Allure/Allah. Waardeer je klanten en ga daar zorgvuldig mee om en zorg bovendien dat de afspraken via Treatwell correct worden opgepakt. Ik kan dus niet beoordelen of het aanbrengen van gellac naar wens zou zijn geweest. Als klant kom je niet zo snel meer terug als op deze manier met je wordt omgegaan.
Ik maakte een afspraak op treatwell en er stond dat ze om 14:00 beschikbaar was. Daarna kreeg ik een sms bericht van de bevestiging van de afspraak, kwam ik dus aan zei ze dat ze vol zat en dat ze helemaal niet van mijn aankomst af wist