Allure Beauty Studio

Abraham Kuijperlaan 51A, Rotterdam
3,5
11 reviews
Abraham Kuijperlaan 51A, Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

3,5
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
1e keer tevreden en prettig geholpen, nagels bleven lang goed. Tweede afspraak werd niet afgezegd. Stond voor dichte deur terwijl iemand binnen behandeling kreeg, ook na aankloppen en bellen geen reactie. Bleek al paar dagen ziek thuis, vervelend natuurlijk maar qua klantenservice zou het fijn zijn dat je dan geen afspraak kan maken of dat deze tijdig wordt afgezegd.
Anoniem
9 dagen geleden
Mijn afspraak was niet bekent
Anoniem
16 dagen geleden
Fabienne
2 maanden geleden
Super mooie nagels voor een hele mooie prijs + ik heb een super gezellig middag gehad daar.
Juliette
3 maanden geleden
Ik heb eerder gelezen dat een klant een afspraak bij Allure had maar bij aankomst wist de dame (Allah) niets van de afspraak af. Dit is mij ook gebeurd. Een fout van Treatwell werd gezegd. Dit kan echt niet Allure/Allah. Waardeer je klanten en ga daar zorgvuldig mee om en zorg bovendien dat de afspraken via Treatwell correct worden opgepakt. Ik kan dus niet beoordelen of het aanbrengen van gellac naar wens zou zijn geweest. Als klant kom je niet zo snel meer terug als op deze manier met je wordt omgegaan.
M.
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Allure Beauty Studio
Abraham Kuijperlaan 51A
Rotterdam

Bij de gezellige nagelsalon Allure Nailz & Beauty aan de Grote Visserijstraat in Rotterdam kun je terecht voor een mooie set acrylnagels of gellak die wekenlang blijft zitten. Ook kun je je handen laten verzorgen tijdens een ontspannende manicure inclusief scrub en handmassage. Fijn om te weten is dat deze salon voor iedereen betaalbaar is. Bij Allure Nailz & Beauty maken ze uitsluitend gebruik van de populaire nagelverzorgingsproducten van O.P.I en CND.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt