Amber van der Louw Make-up Artist

Bestevaerstraat 109 - 1 hoog, 1056HL Amsterdam
4,1
4 reviews
Bestevaerstraat 109 - 1 hoog, 1056HL Amsterdam

Reviews

4,1
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hele aardige meid en wellicht waren mijn verwachtingen anders, maar dit is niet mijn ding. Wilde eens wat anders proberen dan mijn vaste plek (in een salon) voor wenkbrauwen maar dat doe ik nooit meer. Heb wel aangegeven op het moment zelf hoe mijn ervaring was.
Inge
één jaar geleden
Amber offered a professional and personal eyebrow shaping session in a comfy setting. Was happy withy the final result :)
Anoniem
één jaar geleden
Gisteren heb ik hier mijn wenkbrauwen laten harsen en shapen en daarnaast ook make-up advies gekregen. Ik werd heel aardig ontvangen in een heel gezellige ruimte. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen voor alles, en ik was supersuper blij met het resultaat. Mijn wenkbrauwen hebben eem prachtige vorm, en ook de make-up zag er prachtig uit. Hele dikke aanrader om hier een afspraak te maken, en als ik in de buurt ben, ga ik sowieso weer terug!
Martine
één jaar geleden
Mijn haren zijn mooi gefohnd door Amber. Ze neemt ook echt de tijd voor je.
sanya
2 jaar geleden

Over

Amber van der Louw Make-up Artist
Bestevaerstraat 109 - 1 hoog
1056HL Amsterdam

Heb jij binnenkort een feestje en wil je je professioneel op laten maken? Amber is professioneel visagiste en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Je kunt bij Amber van der Louw Make-up Artist terecht voor een visagie behandeling, bruidsmake-up, haarstyling of het perfect laten shapen en behandelen van je wenkbrauwen. Ga je binnenkort trouwen? Kies dan eerst voor proefmake-up en -kapsel en boek daarna bruidsmake-up en -kapsel voor op je grote dag. Zo ben je er zeker van dat alles perfect naar wens is op je grote dag.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
12:0020:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Makeup Studios in de buurt