Amber van der Louw Make-up Artist

Bestevaerstraat 109 - 1 hoog, 1056HL Amsterdam
4,7
9 reviews
Bestevaerstraat 109 - 1 hoog, 1056HL Amsterdam

Reviews

4,7
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een fantastiche zaak en Amber heeft me onwijs goed geholpen. Ik ga weer met een frise look en fijn gevoel de deur uit.
Wesley Post
2 maanden geleden
Super enthousiast! Amber wad erg verwelkomend en heeft goed geluisterd naar wat ik gedaan wilde hebben. Daarbij heeft ze goed geadviseerd welke kleuren make-up mij mooi zouden staan. Een absolute aanrader dus!
M.Wibmer
2 maanden geleden
Super happy met het resultaat. Amber neemt echt de tijd en werkt erg nauwkeurig. Nu al twee keer geweest en kom zeker snel weer terug!
Claire
2 maanden geleden
Toen ik voor de eerste keer bij Amber kwam gaf zij mij direct een vertrouwd gevoel. Ze toonde oprechte interesse voor wie ik was en wat ik graag wilde. Amber heeft voor een avondje mijn haar en make-up gedaan. De make-up werd hygiënisch en professioneel aangebracht. Mijn haar heeft na de behandeling nog drie dagen mooi in model gezeten. De tweede keer ben ik naar Amber gegaan voor het verven van mijn wenkbrauwen en het epileren en shappen hiervan. Wederom een hele fijne ervaring. Ik kom zeker terug.
Chantal
2 maanden geleden
Amber zorgt vanaf het moment bij binnekomst voor een fijne sfeer! Of ze nu mijn haar, nagels, wenkbrauwen of make-up doet, ze legt me altijd stap voor stap uit wat ze aan het doen is, dat vind ik super fijn en stelt mij gerust. Verder geeft ze me tips en richtlijnen waar ik zelf op kan letten. Ik voel me altijd weer heerlijk als ik een bezoek bij Amber heb gebracht. Ze weet heel veel over kleurgebruik en weet daardoor welke tonen het beste bij jou past
Clarine
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Amber van der Louw Make-up Artist
Bestevaerstraat 109 - 1 hoog
1056HL Amsterdam

Heb jij binnenkort een feestje en wil je je professioneel op laten maken? Amber is professioneel visagiste en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Je kunt bij Amber van der Louw Make-up Artist terecht voor een visagie behandeling, bruidsmake-up, haarstyling of het perfect laten shapen en behandelen van je wenkbrauwen. Ga je binnenkort trouwen? Kies dan eerst voor proefmake-up en -kapsel en boek daarna bruidsmake-up en -kapsel voor op je grote dag. Zo ben je er zeker van dat alles perfect naar wens is op je grote dag.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
12:0020:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Makeup Studios in de buurt