Amber van der Louw Make-up Artist

Bestevaerstraat 109 - 1 hoog, 1056HL Amsterdam
3,6
12 reviews
Bestevaerstraat 109 - 1 hoog, 1056HL Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

3,6
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mega onproffesioneel.
Oumaima Trouzi
6 maanden geleden
Ik heb een hele fijne make-up sessie bij Amber gehad en een zeer proffesionele uitleg. Alles zag er super verzorgd en netjes uit ik voelde mij echt thuis. Ik ga hier zeker vaker langskomen. Ook heeft zij mijn haar en wenkbrauwen top gefixt. Heel erg blij mee!
Maartje
7 maanden geleden
Ik heb helaas een bijzonder slechte ervaring gehad met Amber van der Louw. Voor een huwelijk zou zij mijn haar en make-up doen. Hiervoor stond via Treatwell 1 uur gepland. Echter eenmaal bezig bleek hier ineens 2 uur voor te staan. Het was erg onhygeniënisch, er werden o.a. borstels gebruikt waar nog haren in zaten en de make-up kwasten leken ook niet goed schoon. Ook werd de make-up niet zorgvuldig aangebracht en zat de zwarte eyeliner overal. Halverwege heb ik Amber vriendelijk bedankt en ben ik naar huis toe gegaan. Via whatsapp heeft ze mij nog gebericht, toen ik bij haar aangaf dat ik graag mijn geld terug wilde, heeft ze mij geblokkeerd op whatsapp. Erg onprofesssioneel!
Eva
7 maanden geleden
Een fantastiche zaak en Amber heeft me onwijs goed geholpen. Ik ga weer met een frise look en fijn gevoel de deur uit.
Wesley Post
10 maanden geleden
Super enthousiast! Amber wad erg verwelkomend en heeft goed geluisterd naar wat ik gedaan wilde hebben. Daarbij heeft ze goed geadviseerd welke kleuren make-up mij mooi zouden staan. Een absolute aanrader dus!
M.Wibmer
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Amber van der Louw Make-up Artist
Bestevaerstraat 109 - 1 hoog
1056HL Amsterdam

Heb jij binnenkort een feestje en wil je je professioneel op laten maken? Amber is professioneel visagiste en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Je kunt bij Amber van der Louw Make-up Artist terecht voor een visagie behandeling, bruidsmake-up, haarstyling of het perfect laten shapen en behandelen van je wenkbrauwen. Ga je binnenkort trouwen? Kies dan eerst voor proefmake-up en -kapsel en boek daarna bruidsmake-up en -kapsel voor op je grote dag. Zo ben je er zeker van dat alles perfect naar wens is op je grote dag.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
16:0016:15
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Makeup Studios in de buurt