Reviews

4,1
73 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
I got a very good haircut and had a nice talk
Sandor
11 dagen geleden
heel fijne behandeling, mijn huid is beter dan het in tijden is geweest en ik kreeg goede tips qua huidverzorging
Anoniem
19 dagen geleden
Ik had een afpraak gemaakt voor 16h. Maar wilde eerder dus geboekt naar 15:00. Keurig op tijd. Na 20 min wacht gevraagd wanneer ik geholpen zou worden. Mijn afpraak was fout in de (papieren) agenda gezet. Na nog een 10 min wachten werd mij gevraagd of ik niet een andere keer wilde komen. Nee bedankt. De dame bij wie ik geboekt had wilde me niet helpen en zei Mn haar te vlechten tussen een andere klant door. Later zei ze geen tijd te hebben. Grappig want ik stond toch om 16:00 in de Agenda dus daar zal ze wel rekening mee gehouden moeten hebben. Zou je denken dat ze dan wel tijd zou hebben. Uiteindelijk heeft het meisje aan de receptie Mn haar gevlecht ( lief van der want dat moest ze helemaal niets doen) maar dit was natuurlijk niet proffesioneel. Geen gek gebruikt voor de randen soomth te maken, veel te dunnen velchtje voor crochet-haar. Niet lekker weg gewerkt achter in. 1.5 uur laten pas naar buiten gewandeld uiteindelijk na al dat goed (duurt gewoon 30min normaal). Geen verontschuldigen, geen korting. Gewoon volle pot laten betalen. Ook weggesmeten geld voor het coshet haar dat ik er in moest zetten want dat blijft natuurlijk geen 3/4 weken zitten. Wat een draak was dit! Beetje afzetterij en onprofessioneel dit. Ik ga er nooit meer heen! (Once again, het meisje dat mij hielp was echt heel Lief en probeerde de situatie nog een beetje te redde. Ze kan er ook niets aan doen dat ze geen professional is!)
Anonyme
één maand geleden
Miriam
één maand geleden
The staff was friendly and service was good. In treatwell the price I found is 18 (with some discount) but they have charged me 20.
Arunkumar
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Ambrosia Beauty
Bijlmerdreef 119
1102BP Amsterdam

Bij Ambrosia - wat in het Grieks onsterfelijk betekent - hebben ze de missie om je eeuwige schoonheid te geven. Het vakkundige team gelooft dat de juiste balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid hiervoor van essentieel belang is. De behandelingen die ze hier aanbieden zijn gericht op totale schoonheidsverzorging van top tot teen. Tijdens een persoonlijk consult worden je wensen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld. Het team streeft ernaar om je zelfverzekerd en vol levenskracht weer naar huis te laten gaan!

Maandag
13:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt