Amla by Jill

Niasstraat 13hs, Amsterdam
5,0
5 reviews
Niasstraat 13hs, Amsterdam
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heerlijke massage waarbij rekening gehouden werd met mijn klachten en eerdere ervaringen. Het is telkens weer anders; niet telkens dezelfde soort stimulering. Erg fijn! Ik ga hier nog heel erg vaak terugkomen.
Dave
2 dagen geleden
Ik kom al een aantal jaren bij Jill. Haar massages zijn geweldig en met name de combinatie van massage en gesprek vind ik bijzonder. Ik voel me altijd gezien en heb mooie inzichten gekregen. Daarnaast heb ik weer meer contact met mijn lichaam. Ik gun iedereen zo'n geweldige behandeling met een bijzonder mens op deze fijne plek.
Bea
4 dagen geleden
Toon reactie salon...
Gedurende mijn zwangerschap ben ik een paar keer bij Jill geweest. Het was heerlijk ontspannen en heeft mij ook geholpen met mijn rugpijn! Na mijn zwangerschap is Jill bij mij thuis geweest voor een massage, waarbij mijn baby gezellig op mijn buik lag, ook al zo’n topervaring..
Sophie
5 dagen geleden
Een bezoek aan Amla (Jill) geeft mij weer energie. Na een periode van stress zorgde Jill er voor dat ik mijn lijf weer voelde en begreep. Als de spanning weer toeneemt, helpt haar massage om de energie weer te voelen en ‘knopen’ weg te krijgen. Jill weet precies waar je last hebt en weet dat zeer effectief weg te krijgen. Daarnaast is het altijd gezellig of gewoon stil en ontspannend om bij Amla te zijn; net wat je op dat moment nodig hebt!
Marjolijn
5 dagen geleden
Toon reactie salon...
Nu kan je denken, wat overdreven die 5 sterren....maar wat mij betreft allemaal echt verdient. AMLA is dé plek om te kunnen ontspannen. Met volle aandacht, aanraking en afwisseling van krachtige grepen en zachte aanrakingen, weet jill je bewust te maken van je lichaam en geest. En is dat wat je denkt dat je nodig hebt, misschien niet altijd het gene wat je nodig hebt.
Lobke van Beuzekom
6 dagen geleden
Toon reactie salon...

Over

Amla by Jill
Niasstraat 13hs
Amsterdam

In de Indische Buurt vind je de massagesalon Amla by Jill. Kom hier helemaal tot rust met een van de massages. Je kunt onder andere een rugmassage, ontspanningsmassage, voetmassage of zwangerschapsmassage boeken.

Eigenaresse Jill heeft 10 jaar ervaring, dus je bent in goede handen. Omdat ieder lichaam anders is, worden de behandelingen uitgevoerd vanuit een persoonlijke aanpak. Jouw wensen en behoeften staan centraal. Er wordt in de salon een focus gelegd op gezondheid, welzijn en energie.

Handig om te weten: je kunt in de salon alleen contant betalen.

MaMaandag
15:0018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
14:0021:00
DoDonderdag
14:0021:00
VrVrijdag
13:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
13:0017:00

Massagesalons in de buurt