Reviews

4,3
98 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Uiterst vriendelijke mensen en een vakkundige behandeling voor een prima prijs
Antoinette
één maand geleden
Bij ontvangst werden we niet erg vriendelijk ontvangen. Ongeïnteresseerd en koud. De ontvangst is in mijn beleving al je visitekaartje... ik kwam voor epileren wenkbrauwen. Ik heb blonde wenkbrauwen dus lastig te epileren. Ik wil ze niet verven, maar dit werd best wel opgedrongen. Ook permanente make-up of henna. Sorry maar nee is nee? Aangegeven wat ik wil: wat meer model in de wenkbrauwen zonder volume verlies. Na niet of nauwelijks epileren was ik klaar en totaal geen verandering. Na aangegeven te hebben niet tevreden te zijn werd dit opgelost en uiteindelijk is het mooi gedaan, maar de manier van handelen vind ik uiterst onvriendelijk, zeker de reactie dat ik niet tevreden was. Ik wilde toch geen dunne wenkbrauwen? Voor mij geen 2e keer.
Anoniem
één maand geleden
Fleur
2 maanden geleden
1e keer in deze salon, erg onpersoonlijk door de grootte en niet echt geinteresseerd personeel. Tot overmaat van ramp een hele slechte reactie van de huid op het verven van de wenkbrauwen; ik loop al 4 dagen met blaasjes en korstjes, is ook nog eens heel pijnlijk.
Erika
2 maanden geleden
De massage zelf was heel goed. Wat ik wel minder vond is dat geluiden van buiten heel duidelijk te horen is.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Amstelveen Beauty Center
Bouwerij 10 -1
1185XX Amstelveen

Amstelveen Beauty Center is een trendy en gezellige salon met een breed aanbod voor man, vrouw, jong en oud. Hier vind je behandelingen en activiteiten die met beauty, huidverzorging, ontspanning, mentale en fysieke gezondheid, wellness en verwennerij te maken hebben. Er werkt een groot team van specialisten. Laat je verwennen en bespaar tijd door meerdere behandelingen tegelijk te ondergaan. Kinderen mee? Geen probleem, terwijl jij je laat verzorgen, vermaakt je kind zich in de kinderhoek.

Maandag
10:3020:00
Dinsdag
10:3020:00
Woensdag
10:3020:00
Donderdag
10:3020:00
Vrijdag
10:3020:00
Zaterdag
10:3018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt