Andjalie, Praktijk voor Massagetherapie

Noorder Kerkedijk 35E, Rotterdam
Noorder Kerkedijk 35E, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vond het tegenvallen. Last van rug en benen. De volgende dag weer last. Was dus niet wat ik er van verwacht had. Hoop vragen en geen resultaat.
Toon reactie salon...
Andjalie is de rust zelve en dat is direct een fijne binnenkomer. In haar mooie, zeer schone salon ga je als herboren naar buiten. Ze neemt echt de tijd voor je en vraagt goed door wat je graag zou willen / wat je eventuele klachten zijn. Ik beveel Andjalie van harte aan!
geweldige ervaring. door het specifieke massage kon ik weer in kontrakt komen met mijn lichaam en voelen hoe mijn lichaam zich echt voelt. diepe en volledige onspanning. ik kom zeker terug!! dankjewel Andjalie
Andjalie, heeft een rustgevende praktijkruimte waardoor ik rustig word. Daarnaast start zij eerst met een sessie waarin zij vragen stelt zodat zij weet welke behandeling ze wel en niet gaat toepassen. Tijdens de massage kom ik helemaal tot mezelf. Haar aanrakingen weten de juiste plekken te raken. Tegen het einde van de massage ben ik heerlijk 'loom' waardoor ik altijd heerlijk in slaap val. Nadat ik uitgerust wakker ben geworden wordt de sessie met toepasselijke vragen beëindigd. Wat voel IK!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Andjalie
Massagetherapeut

Over

Ontspanning voor lichaam en geest.

Behandelingen

Massage

Over

Andjalie, Praktijk voor Massagetherapie
Noorder Kerkedijk 35E
Rotterdam

Bij Andjalie, Praktijk voor Massagetherapie - gelegen aan de Noorder Kerkedijk in Rotterdam - ben je aan het juiste adres voor een holistische massage, ontspanningsmassage en een voetreflexmassage.

Eigenaresse Andjalie werkt professioneel en met veel passie. Haar praktijk heeft een huiselijke en rustige sfeer waardoor je je direct op je gemak voelt. Persoonlijke aandacht staat bij Andjalie centraal waardoor je altijd ontspannen en uitgerust haar praktijk verlaat. Naast een ontspanningsmassage, kun je hier ook terecht voor een bindweefselmassage. Deze massage zorgt voor betere doorbloeding, huidvernieuwing en elastine- en collageenaanmaak.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
10:0013:00

Massagesalons in de buurt