Angela Eveline Beauty

5,0
242 reviews
Markerkant 10 11D, Almere, 1316AA
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
242 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Angela werkt heel precies, is vriendelijk en professioneel.
Goede ontvangst. aardige dame.neemt de tijd om je te helpen. is niet overhaast. ik ben tevreden. ik zie wel echt het verschil met toen en nu. op naar mijn volgende afspraak. een echte aanrader.
Ik ben inmiddels vaste klant bij Angela Eveline. Ze kent der klanten door en door. Ze weet precies wat haar klanten willen. She is the best!
Prachtig resultaat werkt zeer nauwkeurig Angela legt precies uit wat ze doet wat een vakvrouw! Dank je wel voor mijn prachtige wenkbrauwen. Liefs Renate
Ik ga al een aantal jaren bij Angela ik heb haar zien groeien in positieve zin. Angela heeft mooie gaves talenten waar ik trots op ben. Ze inspireert mij ook. Keep growing 🙏 God is Good still trost in him
Toon meer reviews...

Over

Angela Eveline Beauty
Markerkant 10 11D
1316AA Almere

Onze huidkliniek:

Verbetering voor jouw huid Binnen in onze kliniek werken wij alleen op afspraak en uitsluitend per persoon. Wij willen weten wie je bent, wat we voor jou kunnen betekenen en streven hierbij naar de hoogste kwaliteit.

Onze huidtherapeut Adelaide wil samen met jou het beste halen uit jouw huid. Verbetering die niet alleen zichtbaar is van buiten maar van binnenuit ook voelbaar wordt. Elke gezichtsbehandeling wordt persoonlijk voor jou ingericht. Zo werken wij uitsluitend met onze eigen 100% natuurlijke gezichtsproductenlijn. Deze producten worden door onze Biochemist in Griekenland voor ons geproduceerd. Op basis van jouw huidtype en huidconditie selecteren wij per behandeling de geschikte productcombinatie om toe te passen tijdens de behandeling.

Ontspanning voor jezelf Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je innerlijke rust te vinden tijdens elke behandeling. Ons doel is dan ook om jou helemaal tot jezelf te laten komen. Dit allemaal terwijl jouw huid grondig wordt gereinigd en gevoed.

Wij werken met geur -en muziektherapie. Per behandeling mag je selecteren in welke geuraroma jij je wilt wanen. Van Eucalyptus tot Vanille. Het heeft allemaal te maken met waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Wij hebben een lijst samen laten stellen van verschillende muziekklanken die allemaal staan voor ontspanning. Selecteer jouw favoriet en laat je verwennen in je verwarmde ligbed.

Onze Brow Salon:

Wenkbrauwen op maat In onze salon staat kwaliteit op het hoogste vaandel. De focus ligt dan ook volledig op wenkbrauwstyling. Wenkbrauwen zijn een enorm belangrijke factor voor het gezicht. Vandaar dat wij specifiek kiezen voor het ‘wenkbrauw op maat’ systeem. Op basis van je gezichtsvorm zorgen wij er samen met jouw wensen voor dat je met gepaste wenkbrauwen de deur uit loopt. Wil jij je wenkbrauwen alleen verstrakken? Prima! Extra intensiteit door middel van verf of Henna? Uiteraard is dit een mogelijkheid. Interesse in een semi-permanente optie? Wenkbrauwen die gemiddeld twee jaar blijven zitten zonder ernaar om te kijken? Ook hiervoor ben je van harte welkom. Eigenaresse en wenkbrauwspecialist Angela helpt je graag!

Me Time moment Wij werken binnen onze salon alleen op afspraak. Hiermee voorkomen wij dat er onvoldoende tijd is voor jou. Of je nou op de behandelstoel zit of op onze wachtbank, rust stellen wij voorop. Een momentje voor jezelf is altijd fijn in een kalme omgeving.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt