Larenseweg 35-39, Hilversum
Morgen open: 09:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,9
231 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Yeah
Amanda luistert goed naar wat we willen en nam alle tijden. “Liever 3x knippen dan te kort knippen” vertelde ze aan ons 😊
Hij is zo aardig, we kregen zelfs lekkere koffie😍 ik kan niks anders zeggen dan super bedrijf!!
Voor het eerst deze behandeling genomen. Body sculpting het versterken van de spieren. En het strakker maken van bijv de billen. Gursay heeft goed uitgelegd wat ik er van kon verwachten. De behandeling zelf duurt ongeveer 30-45 min en tussendoor kwam hij steeds even vragen of alles nog comfortabel was. Echt een aanrader! Lief personeel, en je word met een glimlach ontvangen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Naomy
Schoonheidsspecialiste

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Gürsay
CEO/ Founder | Universkin Skintherapist | Physician
4.9
77 reviews

Over

Gürsay Ayar is verder gespecialiseerd op het gebiedt van elk huidtype en daarbij passende behandeling. Met name komen er bij Gürsay verschillende mensen met complicaties na een injectables behandeling of niet juiste schoonheidsbehandeling. Samen met u zal Gürsay een behandelplan ontwikkelen welke naar uw wens zal worden gevormd. Uiteraard met enkel de mogelijke opties. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een advies afapraak met Gürsay via www.artofcosmetics.nl. Tevens vindt u hier alle informatie en behandelmogelijkheden binnen Art Of Cosmetics. Het is van belang om te weten dat Gürsay, voorafgaand de behandeling met u zal bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat hij voor u kan betekenen. Er zijn altijd meerdere opties en doorverwijzingen binnen ons beauty instituut mogelijk. In goed overleg geeft hij u het beste advies. U kunt uw behandelingen bij Art of Cosmetics in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: MyCreditscore van Cosmetic Finance MyCreditscore is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. U kunt ook meteen vrijblijvend een aanvraag indienen. Klik hier: www.mycreditscore.nl/bemcosmeticfinance/register) Bedragen vanaf €500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Kunt verschillende behandelingen combineren om in aanmerking te komen voor de financiering.

Behandelingen

Haar
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Gürsay

Deskundig14
Zorgzaam8
Ervaren8
Vakkundig7
Christian
Hairdresser en stylist
5.0
50 reviews

Over

Christian Costa is gespecialiseerd binnen de kappersbranche van kleuren en knippen tot het creëren van de juiste extensions en pruiken. Samen met u zal Christian de beste en nieuwste tends en uw keuze samenvoegen tot een perfecte styling. U kunt uw afspraak maken via www.artofcosmetics.nl. Tevens vindt u hier alle informatie over Hair By Costa

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Christian

Deskundig6
Vriendelijk5
Professioneel5
Amanda
5.0
13 reviews

Over

Amanda zal per 1 juli 2021 het team van Hair By Costa komen versterkten!

Behandelingen

Haar
Lima
PhiAcademy master

Over

Lima Kas in internationaal master bij PhiAcademy. Hiernaast is zij founder of signature brows. U kunt bij Lima terecht voor permanente make-up. De genoemde prijzen voor permanente make-up zijn vanaf. Per Pau master zijn de prijzen verschillend. Heeft u vragen over de prijzen voor een behandeling bij Lima? Neem dan contact met op via het telefoonnummer. Lips €650 incl touch up Eyeliner €399 incl touch up Powder | ombre | microblading €550 incl touch up Blade and shade €650 incl touch up

Behandelingen

Gezicht
Julie
Permanente make-up artist

Over

Julie Pham is permanente make-up artist. Tevens is zijn internationaal lashes master bij PhiAcademy. U kunt bij Julie terecht voor permanente make-up.

Behandelingen

Gezicht

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht
Luchtfilter in gebruik

Over

Art of Cosmetics
Larenseweg 35-39
Hilversum

Art of Cosmetics, ook wel A.O.C. is een begrip in het Gooi en omstreken. Hier helpen de specialisten je graag bij het maken van de juiste keuzes van revolutionaire behandelingen binnen de medische en cosmetische wereld. Maar ook de topstylisten van het team Hair by Costa helpen je graag. Voor welke behandeling je ook komt, hier ben je aan het juiste adres.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Station Hilversum

Het team: De specialisten bieden behandelingen op maat. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt zal de specialist een behandelplan opstellen en de mogelijkheden met je bespreken.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Art Of Cosmetics is een beauty instituut waar elk individu alles kan verwachten omtrent beauty onder een dak met de meest gespecialiseerde specialisten en stylisten
  • Gespecialiseerd in: Een breed aanbod van beauty behandelingen zoals microneedling, gezichtsbehandelingen en permanente make-up.
  • Merken en producten: Medik8, Olaplex, Goldwell en Juvederm
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
12:0020:00
Producten gebruikt in deze salon
Goldwell
Juvederm
Medik8
Olaplex

Schoonheidssalons in de buurt