Art of Cosmetics

4,8
118 reviews
Larenseweg 35-39, Hilversum
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,8
118 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vriendelijke en professionele jongen.
Via mijn collega kwam ik bij Gürsay als goede specialist terecht, omdat mijn collega er goed uitzag. Gürsay adviseert goed en maakt een behandelplan op maat. We zullen tot aan de zomer bezig zijn om mijn huid optimaal te laten stralen in combinatie met producten. Ik wist niet dat je producten op maat gemaakt kon krijgen om de juiste resultaten te behalen. Ik ben Gürsay enorm dankbaar. Voor iedereen die advies wil, maak je afspraak. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling en resultaat.
Inmiddels heb ik verschillende klinieken bezocht om mijn huid te verjongen. Inmiddels ben ik nu 4x bij Art Of Cosmetics geweest en de resultaten zijn verbluffend. Aanrader! Gursay is zeer getalenteerd en succesvol in zijn vak.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

A
Alex

Behandelingen

Medisch en tanden
Thessa
Schoonheidsspecialiste
4.9
13 reviews

Over

Thessa is schoonheidsspecialiste en laser ontharing specialiste. Thessa werkt tijdens haar behandelingen niet alleen aan de buitenkant van de huid maar zorg ervoor dat u een voor u nieuw ritueel kunt beleven binnen ons beauty instituut. Behandel advies Levenstyle coach schoonheidsspecialiste laser ontharing specialiste

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Gürsay
CEO/ Founder/ physican assistant
4.9
36 reviews

Over

Gürsay Ayar is verder gespecialiseerd op het gebiedt van elk huidtype en daarbij passende behandeling. Met name komen er bij Gürsay verschillende mensen met complicaties na een injectables behandeling of niet juiste schoonheidsbehandeling. Samen met u zal Gürsay een behandelplan ontwikkelen welke naar uw wens zal worden gevormd. Uiteraard met enkel de mogelijke opties. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan uw consult met Gürsay Ayar via www.artofcosmetics.nl. Tevens vindt u hier alle informatie en behandelmogelijkheden binnen Art Of Cosmetics. Het is van belang om te weten dat Gürsay, voorafgaand de behandeling met u zal bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat hij voor u kan betekenen. Er zijn altijd meerdere opties en doorverwijzingen binnen ons beauty instituut mogelijk. In goed overleg geeft hij u het beste advies. U kunt uw behandelingen bij Art of Cosmetics in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: MyCreditscore van Cosmetic Finance MyCreditscore is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. U kunt ook meteen vrijblijvend een aanvraag indienen. Klik hier: www.mycreditscore.nl/bemcosmeticfinance/register) Bedragen vanaf €500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Kunt verschillende behandelingen combineren om in aanmerking te komen voor de financiering.

Behandelingen

Haar
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Gürsay

Deskundig7
Professioneel5
Christian
Hairdresser en stylist
4.9
25 reviews

Over

Christian Costa is gespecialiseerd binnen de kappersbranche van kleuren en knippen tot het creëren van de juiste extensions en pruiken. Samen met u zal Christian de beste en nieuwste tends en uw keuze samenvoegen tot een perfecte styling. U kunt uw afspraak maken via www.artofcosmetics.nl. Tevens vindt u hier alle informatie over Hair By Costa

Behandelingen

Haar

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
Airconditioning
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Art of Cosmetics
Larenseweg 35-39
Hilversum

Art of Cosmetics, ook wel A.O.C. is een begrip in het Gooi en omstreken. Hier helpen de specialisten je graag bij het maken van de juiste keuzes van revolutionaire behandelingen binnen de medische en cosmetische wereld. Maar ook de topstylisten van het team Hair by Costa helpen je graag. Voor welke behandeling je ook komt, hier ben je aan het juiste adres.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Station Hilversum

Het team: De specialisten bieden behandelingen op maat. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt zal de specialist een behandelplan opstellen en de mogelijkheden met je bespreken.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Art Of Cosmetics is een beauty instituut waar elk individu alles kan verwachten omtrent beauty onder een dak met de meest gespecialiseerde specialisten en stylisten
  • Gespecialiseerd in: Een breed aanbod van beauty behandelingen zoals microneedling, gezichtsbehandelingen en permanente make-up.
  • Merken en producten: Medik8, Olaplex, Goldwell en Juvederm
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
12:0020:00
Producten gebruikt in deze salon
Goldwell
Juvederm
Medik8
Olaplex

Schoonheidssalons in de buurt