Art of Cosmetics

4,9
298 reviews
Larenseweg 35-39, Hilversum
Vandaag open: 09:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,9
298 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top! Behandelingen zijn super goed. Gursay is Deskundig en vooral eerlijke advies.
Blij met mijn behandeling, Gis heeft alle aandacht voor mij en is zorgvuldig in zijn werk. Ik ga zeker bij hem tedugkomen 🍀💫
Super salon!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lima
PhiAcademy master

Over

Lima Kas in internationaal master bij PhiAcademy. Hiernaast is zij founder of signature brows. U kunt bij Lima terecht voor permanente make-up. De genoemde prijzen voor permanente make-up zijn vanaf. Per Pau master zijn de prijzen verschillend. Heeft u vragen over de prijzen voor een behandeling bij Lima? Neem dan contact met op via het telefoonnummer. Lips €650 incl touch up Eyeliner €399 incl touch up Powder | ombre | microblading €550 incl touch up Blade and shade €650 incl touch up

Behandelingen

Gezicht
Julie
Permanente make-up artist

Over

Julie Pham is permanente make-up artist. Tevens is zijn internationaal lashes master bij PhiAcademy. U kunt bij Julie terecht voor permanente make-up.

Behandelingen

Gezicht
Stephanie

Behandelingen

Medisch en tanden
Gürsay
CEO/ Founder | Universkin Skintherapist | Physician
4.9
117 reviews

Over

Gürsay Ayar is verder gespecialiseerd op het gebiedt van elk huidtype en daarbij passende behandeling. Met name komen er bij Gürsay verschillende mensen met complicaties na een injectables behandeling of niet juiste schoonheidsbehandeling. Samen met u zal Gürsay een behandelplan ontwikkelen welke naar uw wens zal worden gevormd. Uiteraard met enkel de mogelijke opties. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een advies afapraak met Gürsay via www.artofcosmetics.nl. Tevens vindt u hier alle informatie en behandelmogelijkheden binnen Art Of Cosmetics. Het is van belang om te weten dat Gürsay, voorafgaand de behandeling met u zal bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat hij voor u kan betekenen. Er zijn altijd meerdere opties en doorverwijzingen binnen ons beauty instituut mogelijk. In goed overleg geeft hij u het beste advies. U kunt uw behandelingen bij Art of Cosmetics in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: MyCreditscore van Cosmetic Finance MyCreditscore is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. U kunt ook meteen vrijblijvend een aanvraag indienen. Klik hier: www.mycreditscore.nl/bemcosmeticfinance/register) Bedragen vanaf €500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Kunt verschillende behandelingen combineren om in aanmerking te komen voor de financiering.

Behandelingen

Haar
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Gürsay

Deskundig19
Vakkundig14
Professioneel13
Ervaren11

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht
Luchtfilter in gebruik

Over

Art of Cosmetics
Larenseweg 35-39
Hilversum

Art of Cosmetics, ook wel A.O.C. is een begrip in het Gooi en omstreken. Hier helpen de specialisten je graag bij het maken van de juiste keuzes van revolutionaire behandelingen binnen de medische en cosmetische wereld. Maar ook de topstylisten van het team Hair by Costa helpen je graag. Voor welke behandeling je ook komt, hier ben je aan het juiste adres.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Station Hilversum

Het team: De specialisten bieden behandelingen op maat. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt zal de specialist een behandelplan opstellen en de mogelijkheden met je bespreken.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Art Of Cosmetics is een beauty instituut waar elk individu alles kan verwachten omtrent beauty onder een dak met de meest gespecialiseerde specialisten en stylisten
  • Gespecialiseerd in: Een breed aanbod van beauty behandelingen zoals microneedling, gezichtsbehandelingen en permanente make-up.
  • Merken en producten: Medik8, Olaplex, Goldwell en Juvederm
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Goldwell
Juvederm
Medik8
Olaplex
Salonawards
Top Rated 2021

Schoonheidssalons in de buurt