Arthur Massage

4,3
22 reviews
Fazantstraat 34, Badhoevedorp, 1171HS
Salon aan huis
Thuissalon
Vandaag open: 10:00 - 22:00

Alle behandelingen

Reviews

4,3
22 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ontvangst goed, massage vond plaats in slaapkamer. Je merkt echter niks van als je ligt op de massagebank. Arthur was rustig en praatte niet tijdens de massage wat ik prettig vond.
Top massage. Voor herhaling vatbaar.
Arthur was on time and provided a wonderful massage for my partner and I. He was lovely and just what the doctor ordered.
Toon reactie salon...
Arthur kwam voor een massage aan huis en had alles bij zich. Dit ging soepel. Wat minder soepel ging was dat hij een dubbele boeking in zijn agenda had staan en mij vergeten was. Gelukkig kwam hij anderhalf uur later alsnog. Niet ideaal, maar oke. De massage was goed, Ik had aangegeven dat ik het vooral om mijn onderlichaam ging ivm spierpijn na een hardloopwedstrijd. Arthur ging echter bijna een half uur aan de slag met mijn schouders en nek, iets wat zeker nodig was, maar niet mijn wens..
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Arthur
4.6
12 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Arthur Massage
Fazantstraat 34
1171HS Badhoevedorp

Eigenaar en gediplomeerd masseur Arthur biedt diverse soorten massages aan in zijn salon aan huis, maar hij komt ook met zijn behandeltafel bij je thuis. Arthur gebruikt diverse massagetechnieken om je klachten te verhelpen en je te laten ontspannen. Hij is van mening dat een massage meer dan alleen functioneel is - het is pure verwennerij voor je lichaam. Je kunt bij Arthur terecht voor een lekkere sportmassage, haptomassage, bedrijfsmassage, voetreflexologie, ontspanningsmassage of Shiatsu. Kies je voor een massage op locatie? Zijn werkgebied is regio Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, Rotterdam en Den Haag.

Let op: je kunt nu ook pinnen in de salon!

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00

Ambulante massagesalons in de buurt