B Beauty Zone

Minrebroederstraat 13, 3512GS Utrecht
4,1
41 reviews
Minrebroederstraat 13, 3512GS Utrecht
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,1
41 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Erg tevreden met het resultaat! Mijn wenkbrauwen zijn weer mooi gekleurd en in model. Dit was de eerste keer dat ik mijn wimpers heb laten liften en het resultaat was beter dan verwacht. Mijn wimpers zijn mooi gekruld en zijn daardoor veel zichtbaarder en lijken voller.
Julia
24 dagen geleden
annemieke
één maand geleden
Goed
Anoniem
2 maanden geleden
Denise
2 maanden geleden
Jammer deze behandeling! Nagels worden niet gelakt en thuis zag ik nog eeltplekken, kloven en nagellak plekken die niet goed waren verwijderd. Ook moest ik mijn nagels nog vijlen omdat er nog allemaal haken aanzaten. Het salon is prachtig en schoon, maar verwacht niet dat je hier met mooie verzorgde voeten naar buiten loopt, ze worden een beetje gescrubd en that's it.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

B Beauty Zone
Minrebroederstraat 13
3512GS Utrecht

B Beauty Zone in het centrum van Utrecht is een schoonheidssalon waar je letterlijk van top tot teen wordt verzorgd. Eigenaresse Emine heeft jarenlange ervaring in de beautywereld en voorziet jou dan ook graag van een heerlijke facial, goede harsbeurt, medische pedicure of prachtige wimpers en wenkbrauwen. Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de producten van Paula’s Choice, welke jouw huid zullen verbeteren en laten stralen. Daarnaast geeft Emine je graag deskundig advies zodat je thuis de juiste verzorging voort kunt zetten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
12:0020:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
12:0020:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt