Barbershop Mixed People

Josephlaan 4, 3014TD Rotterdam
4,8
11 reviews
Josephlaan 4, 3014TD Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jolanda was really kind and attentive and made sure I was happy with the results!
Nicole Jordan
9 dagen geleden
Prima geholpen door Paulo kan weer strak over straat.
Sebastiaan
3 maanden geleden
Barbershop Mixed People is een fijne en betrouwbare zaak . Het personeel is deskundig en ze luisteren goed naar wat je wilt. ze staan altijd voor je klaar. Als je een keer een spoedje hebt.. zoals een premiere of feestje.. blijven ze langer om je te helpen met even snel stijl föhnen op bij te kleuren.. De sfeer is heerlijk, met een lekker muziekje en een heerlijk kopje koffie.
Ays
4 maanden geleden
Wij als gezin (zoon van 9 jaar en een dochter van 8 jaar) gaan al maanden naar Barbershop mix People! Je wordt er heel goed geholpen. Iedereen is zo vriendelijk. Zeker een aanrader voor iedereen die met mooi haar naar buiten wilt lopen:-)
Farida Mangal-Lachchi
4 maanden geleden
Barbershop Mixed People is meer dan alleen een kapper. Het personeel is zeer deskundig en hebben ieder hun eigen specialiteit. Ze luisteren goed naar wat je wilt maar kijken ook naar wat bij je past. De sfeer is zeer informeel, de muziek is tropisch en de koffie lekker. Ook aan te raden voor kids die een hip kapsel willen.
Saby Pattipeilohy
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Barbershop Mixed People
Josephlaan 4
3014TD Rotterdam

Barbershop Mixed People aan de Josephlaan staat voor passie, vakmanschap en kwaliteit. Het is een plek waar je altijd een persoonlijke behandeling krijgt van een van de ervaren hairstylisten en barbieren. Barbershop Mixed People is levendig, dynamisch en persoonlijk met een urban touch: een salon waar iedere haarstylist een zelfstandig ondernemer is en je daardoor altijd door de 'baas' geknipt wordt. De stylisten zijn op de hoogte van de laatste trends en fashion looks en vertalen die inspiratie naar een look die perfect bij je past!

MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Barbershops in de buurt