Basel Style

4,9
8 reviews
Hoefbladstraat 16, Renkum
Thuissalon
Vandaag open: 08:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,9
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Basel is een getalenteerd vakman. Zijn aanpak is gebaseerd op veel ervaring en een grondige kennis van het vak. Daarbij heeft hij belangstelling voor mensen en de oprechte wens hen zo mooi mogelijk te maken. Een meester in zijn vak, maar wel een heel vriendelijke!
Meneer Basel is een geweldige gastheer en zeer vakkundig. Hij is aardig, vriendelijk en geeft goede adviezen. Een echte aanrader!
Voordat ik bij Basel in de stoel belandde, had ik hem al enkele keren aan het werk gezien. Dat was een bijzondere ervaring: een kunstenaar aan het werk! Of hij nu wanordelijke gezichtsbeharing transformeert tot een schitterend verzorgde baard of een mooie vrouw nóg mooier maakt, het resultaat is verbluffend! Inmiddels heeft hij mijn haar ook onder handen genomen. Voortaan is Salon Basel Style mijn kapper!
De salon is erg gezellig en Basel is super aardig en attent en n vakman
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Basel
Kapsalon en Barbershop

Over

Basel Al Botros werd in 1981 geboren in Damascus, Syrië. Na de middelbare school en kappersopleiding opende hij zijn eigen salon die uitgroeide tot 18 stoelen en 10 personeelsleden. Hij werd docent aan de kappersopleiding en bestuurslid van de vakbond. Vijf jaar geleden kwam hij naar Nederland waar hij opnieuw alle diploma's moest halen. Nu opent hij in Renkum zijn eigen salon. Een bescheiden begin maar met zijn bekwaamheid van allround kapper voor dames, heren en kinderen en barbier zal groei slechts een kwestie van tijd zijn.

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Basel Style
Hoefbladstraat 16
Renkum

Basel Style is een mooie en sfeervolle kapsalon in Renkum. Je bent hier aan het juiste adres voor een goede knip- of kleurbeurt. Basel voorziet je met alle liefde van een nieuwe coupe!

Het leveren van kwaliteit en vriendelijkheid staan centraal in deze salon. Hij neemt dan ook de tijd voor de behandelingen zodat je echt even tot rust kunt komen. Hier wordt veel aandacht aan de afwerking en het stylen van je haar geschonken en je haren worden tot in de puntjes verzorgd voordat je naar buiten loopt.

MaMaandag
08:0017:00
DiDinsdag
08:0018:00
WoWoensdag
08:0018:00
DoDonderdag
08:0018:00
VrVrijdag
08:0021:00
ZaZaterdag
08:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt